Kratke frizure – leto 2009.

18. May. 2009.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Moda   //   No Comment

kratke-frizure-modneAko ste dovoljno hrabri da se odreknete svoje lepe duge kose i želite dramatično da promenite izgled, izaberite frizuru koja je kratka i ženstvena.

 

Kratke frizure, koje će biti hit ovog leta, daju vam elegantan, seksi i profinjen novi look.

 

 

Odlučite se li na kratku frizuru morate imati na umu nekoliko stvari. Dobra kratka frizura ima prave proporcije i uključuje sve osnovne elemente ravnoteže, linije i pokreta. Kosa mora biti tako ošišana da izgleda dobro u prirodnoj formi i pre nego što je počnete oblikovati.

 

modne-kratke-frizureKod odabira frizure najvažnije je voditi računa o obliku lica. Svako je lice drugačije, a njegov oblik uveliko utiče na to kakva će vam frizura dobro stajati.

 

Osim toga mislite i na održavanje frizure. Velika razlika i promena zahtevaju više održavanja, kako bi vam kosa izgledala lepo i negovano. Zavisno od frizure i tipa kose, kratku kosu trebate redovno šišati, čak i  kad je puštate da naraste. Budući da kosa ne raste ravnomerno, nakon mesec dana će vam delovati neravno, pa je zato treba redovno šišati.

 

Sad vam još preostaje da pronađete ideje i inspiraciju. Sigurno postoji preko 100 frizura koje odgovaraju vašem obliku lica. Kako biste suzili izbor, pronađite frizuru koja najbolje odgovara vama i vašem životnom stilu, pa uz savetovanje sa frizerom odaberite pravu boju i oblik frizure.

O autoru :

Administratorka sajta Šminkerka