Najvećih 10 grešaka kod oralnog zadovoljavanja

25. Aug. 2009.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

 

Najvećih 10 grešaka kod oralnog zadovoljavanjaRučni rad je jednostavno iskustvo, ali kada ga osoba priušti sama sebi.

 

Kada to zadovoljstvo treba da vam pruži partner, može se završiti vrlo neprijatno i pretvoriti u pravu katastrofu.Kako biste to izbegli, potrebno je da se pridržavate nekoliko osnovnih pravila. Dakle, devojke, pri ručnom radu nikada nemojte:

 

Raditi na suvo

Ako želite da izbegnete nuspojave kao što su iritacija kože, crvenilo, neprijatnost i bol, onda koristite lubrikant. Ako ga slučajno nemate, može poslužiti i ulje za telo ili krema.

 

Ćaskanje

Fokusirajte se na rad svoje ruke. Nema čavrljanja, gledanja TV-a ili rasprave o tome što ćete raditi za večeru. Ni po koju cenu ne počinjite razgovor o tome koliko veliko se čini njegov penis u vašim rukama, sem ukoliko ga ne hvalite. Možete samo razmišljati o tome kako vas to što radite uzbuđuje i kako jedva čekate da vam partner svrši po licu.

 

Bez ritma

Kako bi ‘ručni rad’ bio zadovoljavajući i završio sa orgazmom, morate imati ritam i kontinuitet. Najbolje je početi polako i zatim ubrzavati, dok on “ne pusti duha iz boce”. Nemojte da stajete i započinjete, usporavate i ubrzavate bez ikakvog reda. Kada već započnete handjob, zaista se morate potruditi da ga vodite dok ne završi ili će ostati bez erekcije.

 

Dugački nokti

Dugački, špicasti ili grubo sečeni nokti predstavljaju noćnu moru prilikom pružanja “ručnog rada”. Oni mogu da izgrebu, uštinu, zabodu… ukoliko niste pažljivi. To se uglavnom dogodi kada su pokreti prebrzi i zato usporite i budite jako pažljivi.

 

Slab stisak

Kada se sa nekim rukujete i očekujete pošteni stisak, a ruka u vašoj izgleda kao mrtva riba, osećaj je grozan. A sada zamislite da takva ruka primi penis. Slab stisak pokazuje manjak samopouzdanja, manjak entuzijazma i nezainteresovanost ili jednostavno neugodnost zbog samom držanja penisa u svojim rukama. Još je gore ako vam je ruka hladna ili znojava. Penis treba držati čvrsto i povlačiti ga energično. Naravno, bez preterivanja.

 

Prejak stisak

Zgrabiti penis kao da ga želite zadaviti je velika greška prilikom pružanja “ručnog rada”. A isto tako i preenergično povlačenje. To može biti bolno i nimalo napaljujuće. Isto tako, nemojte da se uhvatite za jednu tačku i bacate ga napred-nazad.

 

Nositi prstenje

Jednostavno treba da skinete prstenje pre nego što se upustite u pružanje ovog užitka. Oni ne dodaju uzbuđenje – ili dodaju, ali pogrešnu vrstu. Prstenje može ogrebati osetljivu kožu penisa i tako odvratiti pažnju. Isto tako, mogu da se zapetljaju u stidne dlake.

 

Stiskanje testisa

Osim ako vaš partner ne voli grube igre, ne stiskajte, ne vucite i ne zavrćite testise. To može biti užasno bolno. Muškarci vole kada njihovim testisima pružate masažu, kada ih nežno dodirujete. Nemojte ih zgrabiti kao da su u pitanju stres-kuglice.

 

Pušenje

Pušiti za vreme “ručnog rada” nešto je što možete očekivati od jeftine i neugledne prostitutke. Cigarete i handjob ne idu zajedno. Momci, nemojte nikada nikome dopustiti da drži nešto zapaljeno u blizini vaših prepona. Potencijalna tragedija je suviše velika – spržene dlake, bacanje pepela po preponama i najzad, ostavljanje tragova na vašem penisu.

 

Ne počistiti posle

Nakon dobrog handjoba muškarac bi trebao ostati u postejakulacijskom zadovoljstvu, blistajući od sreće. I zato imajte pri ruci maramicu, peškir ili nešto slično da možete počistiti ono što treba. Ništa ne može pokvariti njegovo dobro raspoloženje nakon vrhunca kao suočavanje s čišćenjem „nereda“.

 

izvor: srbijanet

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka