Rukavice – Modni detalj sezone

7. Dec. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Rukavice kao modni detalj za ovu sezonu inspiracija su mnogim modnim kreatorima. Urađene su u svim bojama i dezenima, tako da se ne može dogoditi da, u bilo kojoj odevnojkombinaciji, budu neprimećene.
Ima ih u svim nijansama plave i zelene, pa crvenih, belih, narandžastih, ljubičastih, žutih, ukrašenih metalnim dodacima, krznom ili dugmićima. Neki modeli napravljeni su od dve kontrastne boje, što ih čini naročito upečatljivim.

I kada je reč o kroju, ove sezone napravljen je veliki pomak u odnosu na prethodne. Moderne su duge, do laktova, ali i one klasične dužine. Ove jeseni i zime, takođe, veliku pažnju privlače rukavice kakve su nekada nosili reli vozači. Na nekim su otkrivene nadlanice, pojedine otkrivaju prste, a ima i drugih zanimljivih modela.

One su ove sezone pečat na svim odevnim kombinacijama, pa i najelegantnijim, večernjim. U tom slučaju, naravno, izrađene su od tanje kože ili satena i uveliko prelaze dužinu lakta. U nekim od njih mnoge dame će prizvati vreme u kome je Odri Hepbern bila mera za dobar stil.

Izvor: Večernje novosti

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka