O sajtu

Pozdrav šminkerke!

Šminkerka  je, ukratko,  sajt koji se bavi modom. Pratim modne trendove,  savete za lepotu, negu lica, tela, kose, nove stilove frizura, pratim šta oblače i kako izgledaju selebriti ličnosti, uglavnom bavim se ženskim telom i umom.

Prvobitno ime bloga je bilo Ženski kutak, koji je nastao u martu 2009. godine, pa sam smatrala da je bolje da imam prepoznatljiv nadimak, i otuda je nakon godinu dana nastao sajt šminkerka.

Po meni šminkerka je:

Devojka koja uvek ima najviše šminke, najrazličitije lakove za nokte, bezbroj šnalica i gumica za kosu, đinđuva za svaku priliku, mnoštvo uzoraka parfema, brdo farki, minića, topića, majčica, čarapica, i glavni predmet ženske seksualnosti – štikle svih oblika, a sve to na gomili sa ukusom iskombinuje.

Nadam se da ćete me čitati i pratiti, i da će svaka od vas naći nešto zanimljivo i za sebe. Postoji i fan stranica na popularnom Fejsbuku, na kojoj možete pratiti sve nove postove, Twitter nalog, i Ekstenzija za Google Chrome brauzer.

Takođe, možete na posebnoj stranici sajta da predložite i vi vaše trikove i savete za lepotu, koji će biti objavljeni.

Takođe, možete postati i autorke na Šminkerki, više o tome pročitajte na posebnoj stranici Autorke , a postoji i način da zarađujete na svojim tekstovima, više o tome pročitajte ovde.

Do sledećeg čitanja budite lepe, nasmejane, pune samopouzdanja, samouverene, zaljubljene i naravno uvek u trendu …