Make up brush set NOELLE PRO Pinselset 13/1 – Recenzija

2. Apr. 2020.   //   Autor:   //   Brendovi, Četkice/alat za šminkanje, Kozmetika, Make-up, Recenzije   //   No Comment

Imala sam mogućnost da izaberem sa Noelle sajta njihove proizvode za testiranje. Pošto već posedujem dve Noelle četkice za oči, sa kojima sam prezadovoljna, jedva sam čekala da isprobam i ostale četkice. Izabrala sam najraznovrsniji set četkica, da ih isprobam što više i na što više načina. Pored četkica na sajtu imaju još razne make up dodatke, poput uvijača za trepavice, kutije za četkice, silikonske podloge za pranje četkica. Pogledajte njihovu celu ponudu na sajtu Noellebrush.com.

Možete ih naručiti preko oficijalnog sajta , preko sajta magicbeauty.rs, i u DM drogerijama u Srbiji.

U setu dolazi 13 četkica, od toga 5-6 mogu da se koriste za šminkanje celog lica, a ostatak je za oči. Kao i kod većine četkica, iako sve imaju svoju svrhu, mogu da se koriste na više načina i delova lica.

Četkice su kvalitetno urađene, drvene drške su stabilne, lepo “ležu” u ruku. Dlake su sintetičke, mekane i rađene novom tehnologijom. Četkice su vegan i cruelty free. Peru se sapunom i toplom vodom, suše se prirodno na vazduhu.

Ovih 5 četkica su idelane za lice, prva je mekana i pufnasta, odlična za rad sa praškastim proizvodima, idealna za setovanje lica, rumenilo i bronzer.

Druga u redu je gusta, tvrđa četkica za nanošenje tečnih i kremastih proizvoda, idealna za nanošenje tečnog pudera,rumenila,bronzera, kao i treća u redu koja je iste namene, samo manja.

Četvrta, takođe pufnasta i mekana za praškaste proizvode, dobra za hajlajter, bronzer, setovanje kapka i područja ispod očiju.

Peta je idealna za nanošenje baze na kapak i korektora.

Ostatak četkica su manje, uglavnom idealne za šminkanje očiju, ali vi možete da ih koristitte kako hoćete.

Prva, manja, pufnasta idealna za blendanje pregiba kapka i prelaza senki.

Sledeća je idealna za detalje, za cut crease na kapku.

Naredne dve su takođe idealne za blendanje praškastih proizvoda.

Kosa četkica je savršena za obrve, gusta, ravno sečena, takođe može i za nanošenje ajlajnera.

Sledeća, ujedno i najmanja četkica u setu, je namenja za nanošenje karmina na usne, ali može da posluži i za detalje na oku.

Sledeća je gusta manja četkica, za ciljano nanošenje senke i za blendanje ivica.

Poslednja, ali ne i najmanje važna, je po meni višenamenska četkica. Za precizno nanošenje hajlajtera, za blendanje savršena.

Pored ovog seta, želela sam da isprobam i uvijač za trepavice. Prvo, dizajn je prelep, rose gold nijansa. Kvalitet odličan, čvrst uvijač, lepo podiže trepavice.

Zaključak je, da vam toplo preporučujem da isprobate njihov asortiman, ja sam prezadovoljna kvalitetom. Probajte barem jednu četkicu i zaljubićete se.

Pogledajte video sa Youtube kanala Sminkerka, gde se šminkam sa svim ovim četkicama

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka