Recenzija Tati Beauty textured neutrals vol 1. palete

1. Apr. 2020.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up, Noviteti, Recenzije   //   No Comment

Prvo da vam kažem osnovne karakteristike oko palete. Pakovanje je mat crno kartonsko, zatvara se na magnet, a sa unutrašnje strane poklopca je veliko ogledalo. Paleta košta 48 dolara, naručila sam je sa TatiBeauty sajta, čekala 2 meseca da stigne i platila carinu.

tatibeauty.com

Tati Westbrook (@glamlifeguru) je jedna od najpoznatijih i najstarijih blogerki koja je započela snimanje na Youtube-u. Kada sam videla da je osnovala svoj brend Tati Beauty i svoju prvu paletu, silno sam želela da probam formulu njenih senki, s obzirom na njene godine iskustva u isprobavanju raznih proizvoda. Zadovoljna sam sa paletom i dala bih opet iste pare za nju.

Kod ove palete je zanimljivo to što se u njoj nalaze 6 nijansi boja pod imenima Memory, Ritual,Story, Soothe, Aura i Poet, a 4 vrste senki Matte, Sequin, Metallic i Glitter. Ukupno ima 24 panova.

Senke se dosta truse, ali mi to ne smeta jer je pigmentacija odlična.

Nijanse su zemljane, nosive za svaki dan. Sequin formula je nešto novo što sam probala, prelepa mat boja sa presijavanjem sitnih šljokica. Metalik senke su takođe jako pigmentovane, lake za rad. Gliteri su prelepi, ništa slično do sada nisam probala. Tekstura je suvlja, ali se lepe na kapak, nije potrebna lepljiva baza, niti lepak. Stoje ceo dan, samo ih ne treba stavljati blizu oka zbog iritacije, jer su šljokice malo veće. Blendaju se savršeno i stapaju jedna u drugu. Crna Memory matte senka je najpigmentovanija crna senka koju sam probala.

Ako želite paletu za svaki dan, ali sa kojom možete i večernji look da postignete, moja preporuka je da probate TatiBeauty paletu. Nemam nijednu zamerku na nju.

Da li biste je kupili i isprobali?

U nastavku pogledajte slike i klipove sa kanala sajta da biste videli o čemu pričam :)

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka