Šminkerka i Artijana poklanjaju nakit za 8.mart!

28. Feb. 2012.   //   Autor:   //   Nakit   //   33 Comments

Portal Šminkerka i Onlajn prodavnica rukotvorina Artijana.com u saradnji sa kreatorkom Karolinom poklanjaju nakit za 3 najsrećnija posetioca ovog sajta. Ono što je najbitnije spomenuti je da sva tri dobitnika mogu da izaberu među 120 različitih kreacija (minđuše, narukvice, lančiće itd…).

Neke od minjđuša koje možete osvojiti

Neke od narukvica i lančića koje možete osvojiti

Pravila

Sve što treba da uradite jeste da skupite 5 bodova u formularu odmah ispod na ovoj stranici. Potrebno je uraditi sledeće. Prva stvar je da lajkujete naš portal na Facebooku, zatim Artijana Shop takođe na Facebooku, onda i fan stranicu kreatorke i na kraju lajk ovog teksta. Peta i poslednja stvar je da izaberete željen proizvod sa sledeće stranice http://www.artijana.com/prodavnica/picikarika (ima ukupno 10 stranica), zapamtite ID broj proizvoda (vidi sliku ispod) i u komentaru na ovoj stranici upišete zapamćeni broj proizvoda.  Dakle, da skratim, 4 lajka, i onda odete na sajt, odaberete proizvod i ostavite u komentaru ispod šta ste odabrali.

Znači, svaki korak vam donosi po jedan bod, a da bi se uspešno prijavili potrebno je da skupite 5 bodova.

Primer u kome se vidi ID broj koji morate uneti u komentare ispod

Ukoliko ste ranije već lajkovali neku od ove 3 fan stranice, dovoljno je da kliknete na zeleno dugme “Enter” kako bi zavrili prijavu i osvojili bod.

U svakom slučaju, ukoliko nekome nešto nije jasno povodom prijave, neka postavi pitanje u komentarima ispod.

Update: Pošto vidim da većina vas ima ID broj u komentarima, a nema imena u formularu, da probam još jednom da vam objasnim postupak, jer želim da svi učestvujete u igri.

Naime, jedino što morate da uradite i što važi je da u formularu ispod kliknete pojedinačno na svaku opciju +1 DO IT!  Treba da kliknete na svako +1 DO IT! dugme kad prevučete mišem pozeleneće, ukoliko ste ranije lajkovali fan stranicu samo kliknite ENTER! dugme za potvrdu, i tako svih 5 redom +1 DO IT! dugmića morate da “enterujete”, nakon toga kliknite iznad tih +! DO IT! dugmića na opciju WHO ENTERED? i tu treba da vam ispiše vaše ime sa svih +1 zadataka odrađenih, i to znači da ste se prijavili uspešno.

Nije dovoljno da samo lajkujete stranice i ovaj članak i da ostavite ID broj, bez klikova tih +!1 DO IT! i ENTER! dugmića, sistem vas ne pamti i ne možete biti izvučeni, jer će  sistem nasumično izabrati 3 učesnika koji će osvojiti poklon koji žele.

Ko može da učestvuje

Kao što ste mogli da zaključite iz pravila, mogu da učestvuju samo korisnici koji imaju Facebook nalog. Takođe pravo učeća imaju samo osobe starije od 13 godina sa prebivalištem u Srbiji.

Završetak prijavljivanja – objavljivanje pobednika

Završetak prijavljivanja je 7. mart 2012. godine, nakon čega ćemo objaviti spisak nasumice odabranih dobitnika. 8. marta 2012. će svaki dobitnik biti kontaktiran na Facebook-u radi uzimanja adrese na koju ćemo slati odabran proizvod. Još da dodam da je slanje proizvoda o našem trošku, vi, dakle, ništa ne plaćate.


a Rafflecopter giveaway

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka