Moderni kaputi za zimu 2011/2012.

12. Feb. 2012.   //   Autor:   //   Moda, Odeća   //   No Comment

Nije tajna da svake sezone dizajneri imaju mnoštvo trendova oko kojih grade svoje kolekcije. Ove sezone moda je vrlo raznolika, pa kada su u pitanju moderni kaputi možemo pronaći neke sasvim nove trendove, ali i neke stare koje smo videli poslednjih par sezona.

Jedan od vodećih trendova su boje. Obično su jesen i zima sezone neutralnih i zemljanih tonova, ali ne i ove godine. Moderne boje su narandžasta, ljubičasta, boja senfa, morski plava i sl.

Još jedan vrlo primetan trend je natrpanost tekstura. Kaputi su preopterećeni. Svila se meša s krznom, krzno s kožom, a vuna s plastikom. Na kaputima ćete videti kombinacije tkanina kakve do sada niste videli.

Međutim, stari novi trend je elegancija. Elegancija 40-tih godina je ponovo u trendu. Elegantni kaputi su vrlo popularni i to svih dužina. Vratili su se u modu oni dugi do poda, ali i oni skroz kratki pelerina oblika.

Možda najbolje sve ovosezonske trendove oslikava kolekcija Burberry Prorsum jesen – zima 2011/2012. jer su prihvatili većinu novih trendova, pa ih na neki način ukombinovali u svoju kolekciju.

Izvor: modacovermagazin.com

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka