Met Gala 2014: najlepše frizure poznatih diva

9. May. 2014.   //   Autor:   //   Frizure, Moda   //   No Comment

Nijedna dobra toaleta ne može proći bez savršeno oblikovane frizure, pa tako su se dive potrudile da se na modnoj izložbi u Metropolitanu prikažu u najboljem izdanju, ali i neke nove trendove kada je u pitanju kosa…

Ako pogledamo fotografije slavnih zvezda sa izložbe u Metropolitanu koja se održala 4. maja 2014. godine, ne možemo da ne primetimo da su se slavni posetioci potrudili da isprate dres kod za ovo gala veče.

Duge svečane haljine, savršena šminka, prateći aksesoari, ali i elegantne frizure zavladali su crvenim tepihom. Od pletenica i jednostavno puštene kose, do neobičnih punđi kakvu je ponela Sara Džesika Parker sigurno će se uvrstiti kao novi trend za svečane proslave.

Lokne su i ovaj put zauzele vodeće mesto na, jer je većina dama upravo njih odabrala za svoj večernji izgled, a glumica Ema Stoun za ovu priliku odabrala je riblju kost koju vrlo lako možete iskopirati.

Od nemirnih kovrdži za koje se odlučila Rijana, do potpuno nežnih i dečijih koje je ponosno ponela Kajti Holms, možemo zaključiti da su se dame potrudile da isprate poslednje trendove kada je frizura u pitanju.

Ispod možete pogledati frizure poznatih dama i možda dobijete ideju da neku sličnu napravite za svoje proslave i izlaske…

thumbnail (8)

thumbnail (10)

thumbnail (11)

thumbnail (12)

thumbnail

thumbnail (1)

thumbnail (2)

thumbnail (3)

thumbnail (4)

thumbnail (5)

thumbnail (6)

thumbnail (7)Izvor

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka