Belgrade Fashion Week

20. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Moda   //   No Comment

U prisustvu brojnih ličnosti iz javnog života, najavljen je program jubilarnog izdanja fashion weeka koji će trajati od 23 – 29 aprila, tačnije punih nedelju dana. Prikazana je izložba modela velikog broja kreatora koji su godinama uz ovu prestižnu manifestaciju. Svi prikazani modeli na izložbi imaju SILVER notu u skladu sa srebrnom godišnjicom, tj. 25. izdanjem Beogradske nedelje mode.

silvermt:s fashion week powered by Sony Ericsson predstaviće u periodu od 23. do 29. aprila najznačajnije domaće modne kuće i  dizajnere, zatim najatraktivnije inostrane brendove prisutne na našem tržištu, kao i talentovane mlade dizajnere.
Koktelu su prisustvovali mnogi dizajneri učesnici-Bata Spasojević, Irena Grahovac, Ana Ljubinković, Tamara Radivojević kao i Katarina Rebrača, Saša Plećević-Dr Feelgood, Miloš Milovanović…

 

Ako želite da saznate više o ovom događaju kao i da se prijavite za učešće, ako se bavite modom, ili samo da rezervišete karte za ulaz , više informacija  možete dobiti na Belgrade Fashion Week sajtu.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka