Suknje za vaš stas

6. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Moda   //   No Comment
Pripadnice lepšeg pola mogu sebi priuštiti šarene boje, razne aplikacije, i sve to zahvaljujući suknjama. Evo nekoliko saveta da ne pogrešite u kupovanju:

 

 

  • Ukoliko imate uske kukove, izbegavajte uske suknje, bilo koje dužine. Izaberite suknju sa kosim džepovima, vodoravnim prugama ili suknju A kroja. Volančići, asimetrični vezovi, saten, džins, sve je dozvoljeno.
  • Ako ste malo širih kukova najbolje vam pristaje suknja koja se širi, može lagano padati od kukova, ali se nikako ne sme sužavati. Što je suknja duža, efekt će biti bolji.

 

  • Devojke koje imaju jake noge, obično su i lepo oblikovane. Kako biste naglasile seksipil, a istovremeno vizuelno stanjili noge, idealna kombinacija je crna suknja užeg kroja do kolena i crne čarape. Izbegavajte proreze, osim ako on nije sa zadnje strane suknje.

 

  • Ako imate tanke noge važna je skladnost odeće koju ćete obući. Uz debeli gornji deo ni u jednoj kratkoj suknji noge vam neće izgledati dobro. Odlučite se za sako, mini suknju. Ako hoćete elegantniju kombinaciju možete kombinovati kaput, čizmice i lepo krojene suknje. Pripazite na dužinu kaputa, dužina do kolena će vam vizuelno skratiti noge i naglasiti tanke listove, što je prihvatljivo jedino ako nosite visoke čizme. Što se suknji tiče izbegavajte A kroj, i one koje se šire od kukova.

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka