Ovog proleća obucite kožne pantalone

9. Feb. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Odeća   //   No Comment

Osim što su popularne ove jesensko-zimske sezone, moći ćete ih nastaviti nositi i po toplijem prolećnom vremenu.

Odeća od prave i veštačke kože, može se reći, nikada ne izlazi iz mode, ali u poslednje dve godine ona je sigurno ponovno zasijala na tronu među mnogim drugim „must have“ odevnim artiklima.

Jedan od razloga što je kožna odeća dobila još dodatnu popularnost je razvoj tehnologije veštačke kože (ekokože), koja je novčano znatno prihvatljivija od prave kože, pa prema tome dostupnija široj polupaciji. Jedan od takvih artikala su uske kožne pantalone, odnosno, tačnije rečeno, helanke koje su često krojene kao imitacija „skini“ kožnih pantalona. Mogu se naći u većini prodavnica poznatih modnih brendova, naravno različitog dizajna i kvaliteta, ali i udobnosti ekokože.

Bezbroj kombinacija

Činjenica je da su kožne pantalone oduvek bile posmatrane kao predmet ženskog seksipila, što nikako nije bez pokrića. Ali, one u raznim odevnim kombinacijama mogu izgledati jednako ženstveno i fantastično, bez bilo kakvih seksualnih vulgarnih konotacija.

kozne 2015 hlace01

Iako celokupna odevna kombinacija određuje ležeran, poslovni ili seksi stil, uz same kožne pantalone (helanke) posebnu pažnju potrebno je obratiti na obuću, koja je u jednakom fokusu kao i pantalone i dopunjava celi imidž. Zato prilikom kupovine kožnih pantalona vodite računa o primerenoj obući.

Sve žene koje misle da će uske kožne pantalone otkriti njihov višak kilograma, varaju se. Crne uske kožne pantalone, kroja koji pristaje građi tela, skinuće sa vaših kukova i nogu barem nekoliko kilograma.kozne 2015 hlace02

Takođe, dobra je vest, osim što su popularne ove jesensko-zimske sezone, moći ćete ih nastaviti nositi i po toplijem prolećnom vremenu, sve dok temperature ne postanu previsoke za nošnju bilo veštačke, bilo prirodne kože.

No, da ne dužimo, evo na koje sve načine možete nositi i kombinovati jedne jedine kožne pantalone/helanke.

Kožne pantalone i visoke pete

Za hladnije zimske dane kombinujte ih s toplim džemperima, kaputićima, i naravno, sa zatvorenim i toplim cipelama do članka na petu. Što je peta viša, to bolje, jer će dodatno stvoriti utisak dužih i tanjih nogu.

kozne 2015 hlace03

U proleće kada temperature porastu, kombinujte ih sa elegantnim cipelama na nešto višu petu. Za provokativniji utisak izaberite one u raznim bojama i uzorcima.11296_big

Kožne pantalone u seksi kombinaciji

Kožne pantalone mogu biti seksi, izazovne, ženstvene i vrlo, vrlo vruće…

Pitanje je samo kombinacije.

kozne 2015 hlace04

Kožne pantalone i niske pete

Kožne pantalone mogu odlično izgledati i u običnim starkama, niskim baletankama. Izbor takve obuće ostavlja mnogo ležerniji utisak, koji je odličan za one žene koje se ne osećaju prijatno u visokim petama, pa im više odgovara ovaj stil.

Izvorkozne 2015 hlace06
kozne 2015 hlace05

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka