Narandžasta – hit boja ovog proleća

6. May. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

3324_bigKako najbolje nositi odeću narandžaste boje?

Narandžasta je jarka, zabavna i uočljiva boja, pa nije ni čudno što su se modni dizajneri i za ovo proleće i leto odlučili okrenuti upravo ovoj toploj boji. Narandžasto je svugde – na šminci, odeći, obući, torbicama i ostalim modnim dodacima. Kako je ovo jedna od najveselijih boja ove sezone, ona ima neverovatnu sposobnost da podigne raspoloženje i razvedri tmurna prolećna jutra.

Narandžasta je lepa, ali može je biti teško "nositi". Na šta se mislim? Ova boja može odgovarati vašem izgledu i podići ga, ali morate biti oprezni jer kriva nijansa (koja nije u skladu sa izgledom vaše kože) može pokvariti vaš celi look. Zato ako imate bledu put, nemojte nositi jarko narandžasto blizu lica jer ćete izgledati još bleđe. Bolje izaberite svetlije, krem narandžaste nijanse. Ako baš želite jaku narandžastu, odlučite se za narandžastu suknju, kaiš, cipele ili torbicu.

 

   narancasta odjeca01narancasta odjeca02 narancasta odjeca04

 

 

Egzotične koralne nijanse posebno su popularne na modnim pistama. Njih možete i vi nositi, a ako nemate odvažnosti odlučiti se za celu narandžastu kombinaciju, izaberite nešto što će samo dati naglasak vašem neutralnom outfitu i čime ćete se izdvojiti iz okoline. Žene sa smeđom kosom i maslinastom puti veoma su sretne jer njima svaka nijansa narandžaste boje odlično stoji.

narancasta odjeca09narancasta odjeca07

Ako mislite vam narandžasto baš i ne stoji, nanesite neutralni make up i učinite što smo rekli – dodajte narandžastu pomoću modnih dodataka šik kaišem ili cipelama, torbicom ili nakitom. Bilo koje od ovog, ako je u jarko narandžastoj nijansi, savršeno je za "podizanje" odevne kombinacije i stvaranje funky urbanog stila.

  narancasta odjeca11 narancasta odjeca14     narancasta odjeca19

Kad birate nijansu narandžaste… najvažnije je pogoditi onu koja vam najviše odgovara i koja naglašava vašu prirodnu lepotu. Ako niste navikli nositi jarke  boje, sada je pravo vreme da isprobate! Imajte samopouzdanja, obucite se u narandžasto i zablistajte ovog proleća i leta!

narancasta odjeca16narancasta odjeca18narancasta odjeca17narancasta odjeca15

Izvor

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka