H&M leto Kampanja kupaćih kostima + video

30. Jun. 2015.   //   Autor:   //   Kupaći kostimi, Moda   //   No Comment

U novoj H&M kampanji družimo se sa neodoljivim “VS anđelima”

Kako sunce počinje da sija sve jače, a naše misli su usmerena ka otvorenom moru, ne možemo a da ne zamislimo sebe kako uživamo na pesku i letnjem povetarcu. Mi se spremamo da uživamo u savršenoj letnjoj sezoni, a sve što nam je potrebno za dane na plaži po pristupačnim cenama možemo naći u prodajnim objektima brenda H&M.

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimwear_campaign1

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimwear_campaign2

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimwear_campaign3

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimsuit_campaign1

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimsuit_campaign2

Victorias_Secret_Angels_for_hm_summer_2015_swimsuit_campaign3

Švedska multinacionalna kompanija je za kampanju kupaćih kostima izabrala modele Adrianu Limu, Doutzen Kroes, Natašu Poli i Džoan Smals.

Supermodeli se ne predstavljaju kao VS anđeli ovaj put, već kao dame na motorima, džipovima, avionima i brodovima u cilju da putuju u Antigvu i luduju zajedno na talasima. One su oličenje Čarlijevih anđela u promotivnom spotu brenda.

 

Pogledajte video u kome modeli poručuju da “Leto počinje sada!”

Adrijana Lima, izgleda prilično neverovatno u jedinstvenom bikini topu, Nataša putuje na svom motoru, Adriana Lima roni u kristalnoj vodi, Doutzen uživa u jogi, a onda je vreme za akciju! Najbolji deo je kada supermodeli predstavljaju bikinije, letnje haljine, kaftane, boemske komade i dramatičan nakit švedskog brenda. Beli kaftani i lagane letnje haljine zaista izgledaju neverovatno na primorskoj pozadini i vodi koja zapljuskuje oko nogu četiri anđela.

“Ova kolekcija je sve što volimo tokom leta – bikini za duge dane na plaži, romantični otisci na dugim haljinama za beskrajne noći sa prijateljima”, rekla je Pernila Vohlfahrt, šef dizajna u H & M-u.

 

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka