H & M – Novi modeli cipela za leto

9. Aug. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Shopping   //   No Comment

Nove letnje cipele brenda H & M su među must have elementima u ovom trenutku.

Od kežual patika, slip-ons modela, sandala i baletanki ili čulnih cipela sa Stiletto petama, predstavljamo vam najnovije modele švedskog brenda koji će učinite da unapredite svoj izgled iz dana u veče.

moda-grazia-hm-kolekcija-leto-2015-1 (4)

moda-grazia-hm-kolekcija-leto-2015-1 (5)

moda-grazia-hm-kolekcija-leto-2015-1 (6)
Moderan klasični stav sa dozom jednostavnosti, prvi je i ključni stil H & M nove kolekcije letnjih cipela 2015. Kolekcija ukazuje na šarmantan izbor sandala u dve boje, metalik tonovi i teget nijanse sa prelepim luksuznim detaljima na prednjem delu i podesivim kaišem na zadnjoj strani pete obogaćene su metalnom kopčom. Kao alternativu, H & M takođe nudi prefinjene sandale od antilopa i kože u svetlo sivoj i crnoj boji sa gumenim đonom.

moda-grazia-hm-kolekcija-leto-2015-1 (7)

moda-grazia-hm-kolekcija-leto-2015-1 (7) (1)

Kolekcija H & M takođe dolazi sa nekoliko linija kežual patika i slip-ons modela u raznim bojama. Da biste osvežili svoj izgled ovog leta, naravno nećete propustiti stilizovane patike sa najlepšim uzorcima. Švedski brend H & M takođe dolazi sa casual ali elegantnim T- cipelama u crnoj boji od veštačkog antilopa i lakovane kože. Kao alternativu, H & M, takođe sugeriše na cipele sa resama, inspirisan boho šik stilom.

Pogledajte kakve je sve modele priprimio H&M kao završnicu uzbudljivoj letnjoj sezoni.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka