Klasika i suptilnost – Deichmann kolekcija za jesen/zimu

23. Sep. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Obuća   //   No Comment

Kolekcijom prevladavaju siva, crna, ponoćno plava, smeđa i boja patlidžana

14805_big

Klasični oblici, poigravanje strukturom i  zanimljive kombinacije materijala temelj su nove kolekcije obuće u Deichmannu. Kolekcijom prevladavaju siva, crna, ponoćno plava, smeđa i boja patlidžana. Naglasak daju nežni, ponekad i jaki tonovi boje maline i pastelne nijanse, a vruhunac je dostignut svetlucavim, srebrnim ili metalnim elementima.deichnamm 2105 jesen02 deichnamm 2105 jesen01

Kombinovanje tkanina poput vune ili tvida koji se u gotovo istim tonovima mešaju s glatkim vrstama kože pa imitacija krokodilske kože i kože guštera cipelama su dale profinjen ton, dok pažnju dodatno plene metalni završetci i brušena gornja površina. Zajedno s kožom koriste se visoko tehnološka vlakna, neopren i mreža koji se primjenjuju kod sportske obuće. Lakirana koža opet prevladava kod cipela s visokim potpeticama i kod cipela sličnih muškom stilu, koje su u sezoni jesen/zima omiljene.

deichnamm 2105 jesen03 deichnamm 2105 jesen04 deichnamm 2105 jesen05
Kolekcija za žene u elegantnim notama
deichnamm 2105 jesen06
Deichmannova kolekcija za žene ispunjena je moćnim potpeticama i upečatljivim potplatama, a sadrži i modele niskih čizmica, mokasinki i čizmica na vezanje koji se savršeno kombinuju s jesenskim odevnim komadima pa tako slave profinjenost i klasiku.
deichnamm 2105 jesen07
Kolekcija je ispunjena različitim modelima koji odgovaraju svim ukusima pa je tako moguće pronaći čizmice do gležnja, čizmice na vezanje, ali i sportske čizme ukrašene lepim kombinacijama materijala, u različitim bojama i oblicima. Za one sklone sedamdesetima, na daske modne pozornice ponovo se vraćaju i visoki modeli čizama.
deichnamm 2105 jesen08
Veselu notu u tom jesensko-zimskom crnilu i sivilu daje veliki izbor torbi u nijansama od žute do azurne plave ili žarko crvene. Nove torbe su malene, četvrtaste, u obliku trapeza ili okrugle – a  sasvim dovoljno velike za najvažnije stvari koje su ženi potrebne.deichnamm 2105 jesen09
O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka