Nova jesen/zima kolekcija adidas by Stella McCartney

12. Nov. 2009.   //   Autor:   //   Fitnes, Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Adidas by Stella McCartney kolekcija za jesen/zimu 2009. konačno je stigla u adidas shopove. Sve obožavateljke vežbanja koje cene stil i inovativnost kojim Stella pristupa svakomkomadu odeće koji je dizajnirala obradovaće vest da je nova kolekcija dostupna u adidas shopovima. Nagrađivana adidas kolekcija od Stelle McCartney ulazi u jesen/zima sezonu nastavljajući da izaziva tradicionalne sportske siluete, potvrđujući još jednom da je jedina sportska oprema za žene koja je fuzija performansi i stila. Jedinstvena fitness linija za žene kombinuje najnoviju adidas tehnologiju sa Stellinim jedinstvenim dizajnom zajedno sa 100% organskim  pamukom i proizvodnjom odeće i obuće koristeći obnovljive materijale.

“Svake sezone pokušavamo pogurati sportsku odeću za žene sve dalje i dalje. Clean it up, pump it up and speed it up! Ovu sezonu imamo sve: odličnu sportsku odeću izuzetnih prednosti” kaže Stella McCartney.

Jesen/zima kolekcija je živahna i energična, predstavljajući smele palete boja koje će vas razlikovati od ostalih, inovativno konstruirane komade odeće, materijale koje ne štete okolini, sjajne materijale, visoko kvalitetne tkanine i zadivljujuće grafike. Sve  to pomešano sa najnovijim tehnologijama u proizvodnji i Stellinom nenadmašnom pažnjom za detalje.

Ovosezonski asortiman omogućuje elegantno, ali opet brzo skijanje kombinovano sa uskim, seksi siluetama i tkaninama krojenim za dame, za udobno, moderno skijanje u novoj Wintersport liniji. U najprodavanijoj kolekciji, kolekciji Running, mogu se naći kombinacije dinamičnih i privlačnih boja sa visokosjajnim tkaninama, duple tkanine i zadivljujući ugravirani detalji  u obliku zvezda. Takođe kolekcija Running sadrži obaveznu Pack Away Jacket napravljenu od 100% recikliranog poliestera i obnovljivih materijala.

Uz ovosezonsku Wintersport i Running kolekciju ostatak asortimana nudi nove stilove u sportovima kao što su tenis, golf, teretana, yoga, i  aerobik kroz  nove Pre-Summer kolekcije.
Adidas je ujedno postao sponzor i mlade danske teniske senzacije Caroline Woznicaki, koja osvaja terene u novim Tennis kolekcijama by Stella McCartney.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka