Ponovo u modi: Choker ogrlice

24. Apr. 2016.   //   Autor:   //   Moda, Nakit, Trendovi   //   No Comment

Za početak da se podsetimo šta su to Choker ogrlice.

Choker ogrlice su tanki ili deblji komadi kože ili pliša koji se vezuiju oko vrata. Ukoliko pratite trendove i modu, bez sumnje se sećate choker ogrlica iz 90-ih.

One ove godine imaju svoj veliki povratak u svet mode. Verovatno se sećate Dru Barimor, Alisije Silverston i Liv Tejlor sa crnim choker ogrlicama oko vrata. Ukoliko se ne sećate, onda pogledajte Gigi Hadid, Rijanu ili Kajli i Kendal Džener. One su prigrlile ovaj trend i nose crne komade trake oko vrata, a modne kuće Chanel i Dior su ove godine choker ogrlice lansirale u vrh trendova.

One su pomalo pank, malo hipi, ali mogu da izgledaju vrlo elegantno. Sa priveskom ili bez njega, ove ogrlice imaju moć da istaknu lepotu lica, pa ih možda upravo iz tog razloga devojke rado nose.

Možete slobodno nositi choker ogrlicu sa svojom talasastom kosom ili elegantnom izgledu dodati crnu traku oko vrata i sve će izgledati kao veliki retro-glam-edgy-miks iz devedesetih.

Bez obzira da li odaberete tanju ili deblju choker ogrlicu, važno je da bude u crnoj boji. Postoji mnogo varijacija na temu choker ogrlica, a u našoj galeriji pogledajte kako su ih nosile i kako ih danas nose poznate dame.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka