Šminkerka poklanja majicu besplatno !

17. Feb. 2012.   //   Autor:   //   Uncategorized   //   1 comment


Portal Šminkerka je odlučila da pokloni jednu besplatnu majicu sa Vizioshop sajta. U pitanju je ženska majica “M” veličine koju možete videti u slici sa desne strane ili direktno na Vizioshop-u. Vrednost majice je 990 dinara a mi vam je poklanjamo besplatno.

Pravila

Sve što treba da uradite jeste odradite dve stranice u formularu odmah ispod. Potrebno je uraditi dve stvari. Prva je da lajkujete naš portal na Facebooku, a druga je da lajkujete ovaj tekst takođe na Facebooku (oba morate uraditi direktno iz formulara ispod.)

Ko može da učestvuje

Kao što ste mogli da zaključite iz pravila, mogu da učestvuju samo korisnici koji imaju Facebook nalog.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju osobe ne mlađe od 13 godina i isključivo sa područja sledećih država:

*Srbija
*Crna Gora
*Hrvatska
*Bosna i Hercegovina

Završetak prijavljivanja – objavljivanje pobednika

Završetak prijavljivanja je 25. februara 2012. godine, nakon čega ćemo prvo objaviti spisak svih prijavljenih kako bi mogli da proverite da smo vas zapisali, a 26. februara će biti objavljen pobednik/ca. Nakon toga će pobednik biti kontaktiran kako bi mu majica bila dostavljena na kućnu adresu.

Kako popuniti formuar?

Prva stvar u formularu ispod koju treba da uradite jeste da kliknete na dugme “Login with Facebook” i zatim kliknete na stavku pod brojem 1. (DO IT!)  i zatim lajkujete našu stranicu na Facebooku. Kada ste to uradili, kliknite na zeleno dugme “Enter”. Odmah zatim, u polju ispod, kliknite na stavku 2. i lajkujte ovaj tekst takođe klikom na dugme “Like” i opet potvrdite klikom na dugme “Enter”.


Ukoliko ste već lajkovali ranije našu stranicu, samo kliknite na dugme “Enter”. Isto važi i za lajkovanje ovog teksta. Dakle, samo potvrdite klikom na zeleno dugme “Enter”.

To je sve što je potrebno da bi ste se prijavili kako bi osvojili majicu.

Formular


a Rafflecopter giveaway

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka

Srodni tekstovi