Šta loše navike govore o muškarcu?

17. Feb. 2012.   //   Autor:   //   O muškarcima, Seks i veze   //   1 comment

Podignuta WC školjka, čarape i gaće koje nikako da padnu u korpu za veš već pored nje i neprestano zivkanje drage mame samo su neke od muških navika koje nas izluđuju.  Jesu li one samo to ili ih treba uzeti u obzir kao nagoveštaj nečeg goreg?

60443612

Muškarac koji se pre donošenja odluka savetuje s majkom još nije spreman odrasti, a ako planirate  ozbiljnije korake u zajedničkom životu moglo bi se dogoditi da neće znati biti tu za vas kad će vam to biti potrebno. Prihvatite to odmah ili okrenite leđa.

Pripadnici jačeg pola koji ostavljaju prljavo posuđe u sudoperu su bezobzirni i ne misle na vas i vaše potrebe. Nisu čisti i nisu organizovani, a to može predstavljati problem u vezi. Vama, njima nikako!

Podignuta daska u kupatilu više vas ne iznenađuje, no ukoliko vaš muškarac to uporno radi on jednostavno  želi više biti u pravu nego sretan, a zbog toga će trpeti i vaša svakodnevna prigovaranja.

Muškarac koji će vam otvoriti vrata od automobila ili stana prava je retkost, ali, ukoliko to i ne radi jednostavno nije romantičan. Svakako to možete objasniti i činjenicom da nije pažljiv.

Kopanje nosa je istina ružna navika, a može ukazivati na činjenicu da muškarac ne drži do svoje higijene. Ono što je još gore, uopšte ne razmišlja kako njegovo ponašanje i navike utiču na vas!

Grickanje noktiju je navika koja otkriva nesigurnost, nervozu i stres. Skloni su joj muškarci koji imaju problema sa sobom i svojim emocijama i koji se teško nose sa stresom.

Muškarci koji grizu led nisu retkost, a u toj navici uživaju prilikom ispijanja bezalkoholnih pića. Time žele poručiti da su snažni alfa mužjaci. Nek’ im bude!

Srkanje i mljackanje su navike kojima vas muškarac podsvesno želi naterati da ga primetite i obratite pažnju na njega.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka