Moderne frizure sa dugom kosom

6. Apr. 2012.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Trendovi   //   No Comment

Za vas smo pripremili par primera frizura kako bi se svi okretali za vama te kako bi istakli svoj modni ukus.

Neprestana potreba za promenama je neizbežna, pa frizeri moraju tražiti nove ideje i nove stilove sezonu, za sezonom. Ako ste spremni prekinuti dnevnu rutinu i izgledati posebno, pročitajte par saveta kako izgledati zanosno i iz svog doma. Bezbroj je načina kako stilizovati frizuru u 2012. godini, a na vama je da  odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Frizura-s-pletenicamaKonjski-rep-frizura

 

Crte lica i odevni stil su dva vrlo važna faktora kada je pitanju biranje nove frizure, zato nemojte birati frizuru samo zato što vam izgleda dobro na drugome, važno je da vama pristaje.

Duga-kosa

Konjski rep i polu rep su savršen odabir ako želite izgledati super od jutra do mraka. Što je duža kosa, frizura će biti spektakularnija,  testirajte različite frizure i odaberite onu koja vam najviše odgovara. Raspustite kosu i napravite dve male pletenice ili uzmite dva pramena s početka svake strane i kopčom ih zakačite pozadi kako bi dobili elegantan i sexy izgled.frizura-s-siskamaMI-hair-Academy-frizura-duga-kosa(2)

Visoko namešten konjski rep lepo izgleda, pa čak i kad imate loš dan. Podignite kosu koliko god visoko želite pa je zavežite gumicom. Možete uzeti jedan pramen i omotati oko gumice za kosu kako bi je sakrili a sebi dali dašak sofisticiranosti.

Prirodni izgled frizure nikada neće izaći iz mode, pa ako tražite jednostavan izgled postoje bezbrojni načini i stilovi koji možete sami napraviti, na vama je da istražite svoju kreativnost i da počnete plijeniti tuđe poglede.

Moderna-frizuraPodignuta-kosa

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka