Make up trendovi – oči – proleće 2020.godina

28. Oct. 2019.   //   Autor:   //   Make-up, Trendovi   //   No Comment

Trend 1: Ljubičasti ajlajner

VICTOR VIRGILEGETTY IMAGES

Ljubičasta je nova trendi boja koja polako osvaja celu beauty industriju. Nosite je ispod donje linije trepavica kao manekenka na Balmain modnoj reviji. Koristite prste da tečnom ljubičastom senkom nanesete duž donje linije oka. Nanesite crnu maskaru i malo plave senke u uglove očiju.

Trend 2: Safir oči

PAUL MORIGIGETTY IMAGES

Safirni tonovi kao ova tamno plava nijansa su primećeni na modnoj reviji LaQuan. Ovakvi tonovi stoje svim bojama očiju i obliku oka. Nanesite na kapke tečnu plavu senku, a zatim sa četkicom dodajte šimerastu plavu senku.

Trend 3: Pastelno plava senka

PETER WHITEGETTY IMAGES

Marc Jacobs je na svojoj reviji proslavio Gigi Hadid i njen pastelno plavi make up look, jer ćete na Instagramu viđati puno ovakvih make up look-ova. Koristite pufnastu četkicu za nanošenje senke i nanesite pastelno plavu senku preko celog kapka kao i na donji deo trepavica.

Trend 4 : Neon kapci

SAVIKOGETTY IMAGES

Ovaj neon rozi ajlajner preko kapka na Versace modnoj reviji, pokazuje dva trenda u jednom. Plutajući ajlajner (ajlajner izmedju trepavica i obrva) i neon tonovi kao i prošle godine.

Trend 5: Kontrasti

VICTOR VIRGILEGETTY IMAGES

Noseći dve kontrastne boje kao modeli na reviji Oscar de la Renta je odlican izbor za proleće 2020. Izaberite dve potpuno suprotne boje, jednu nanestite na kapke, a drugu na donji deo trepavica.


Trend 6: Ombre

JENNY ANDERSONGETTY IMAGES

Neon tonovi i ombre efekat je i dalje u trendu.

Trend 7: Beli ajlajner

YUCHEN LIAOGETTY IMAGES

Ako niste dovoljno hrabri da eksperimentišete sa neon nijansama i šljokicama, onda je ovaj trend za vas.

Trend 8: Neon mačije oči

PETER WHITEGETTY IMAGES

Volite mačije oči? Odlično, jer su zvanično u trendu za proleće. Bitno je da svoj crni ajlajner zamenite za neku neon nijansu.

Trend 9 : Šljokice

VICTOR VIRGILEGETTY IMAGES

Euphoria-inspired makeup ostaje i sledeće godine kao veliki beauty trend. Pogledajte Bella Hadid kakav je make up look imala na Fendi modnoj reviji. Uokvirite oko crnim ajlajnerom, a nakon toga nanesite šljokice na donji deo trepavica. Ovo je super trik za prikrivanje podočnjaka.


O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka