Moderne frizure za jesen – zimu 2014 /2015.

12. Sep. 2014.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama ili u kampanjama poznatih brendova retko nosive, ipak svake godine frizeri širom sveta u njima traže inspiraciju za frizure, pa ih s malo prilagođavanja predstavljaju svojim klijentima.

1. Kosa u stranu – Kosa u stranu moderna je frizura bila i prethodne sezone. Talasasta ili glatka, u repu ili puštena, sasvim je svejedno, s dubokim razdeljkom na stranu izgledaćete vrlo moderno.

frizure-1-5

frizure-1-2

frizure-1-1

 

 

 

2. Ravno šišana – Ravno šišana frizura može biti razigrana i ozbiljna, prema vašim željama. Važno je da je frizura ravna i dobro ošišana.

frizure-2-3

frizure-2-2

frizure-2-1

 

 

 

 

 

3. Kratki seksi bob – Kratki razigrani bob u većini slučajeva je odličan izbor frizure. Za večernje izlaske kosu možete prebaciti prema nazad gelom  i dobiti vrlo modernu svečanu frizuru.

frizure-3-1

frizure-3-2

frizure-3-3

 

 

 

 

 

4. Dečačke frizure – Ako ste poželeli radikalnu promenu odlučite se za neku od dečačkih frizura. Uz pravu šminku i odeću, dečačka frizura može biti  vrlo ženstvena.

frizure-4-1

frizure-4-4

frizure-4-2

 

 

 

 

 

5. Mokro i divlje – Efeakt mokre kose vrlo je popularan, a preferiraju ga devojke koje odbacuju klasiku i standardni stil friziranja. Postiže se stilizovanjem kose sa posebnim proizvodima koji daju kosi „wet“ efekat.

frizure-5-1

frizure-5-2

frizure-5-4

 

 

 

 

 

6. Nežni volumen – Nežni volumen je idealan za srednje dužine kose. Inspirisan je frizurama pedesetih, odaje sofisticiran utisak, ali je ipak moderan i prilagođen suvremenom načinu života.

frizure-6-5

frizure-6-3

frizure-6-2

frizure-6-1Izvor

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka