LEK ZA ZAMRŠENU KOSU: Konačno se očešljajte bez čupanja, bola, pucanja i opadanja kose!

25. Mar. 2017.   //   Autor:   //   Kosa, Nega kose   //   No Comment

Pronašli smo rešenje za zamršenu kosu!
Mislili ste da ćete zbog svoje kose koja je sklona mršenju večno morati da trpite bol prilikom češljanja, čupate je i gledate kako zbog toga ne prestaje da opada?

Konačno se pojavilo nešto što efikasno rešava ovaj problem – Detangler četka!

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose!

Koriste je žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja.

Zanemele su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

Ove fantastične četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno nižoj ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Nema pucanja, lomljenja kose tokom češljanja, niti će vam nakon tretiranja kosa biti naelektrisana kao sa običnim četkama!

Osim što omogućuje jednostavnije češljanje, Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište i tako poboljšava cirkulaciju. Samim tim ona vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnju AKCIJU i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Poručite putem telefona na broj 011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka