Spiralno feniranje – frizura za svaku priliku

20. Dec. 2016.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Kao trend lansirano jos tokom prošle godine, takozvano spiralno feniranje kose  i ove godine donosi najviše  posla frizerima. Zapitaćete se  zašto je to tako. Odgovor je jednostavan, praktična i u svim prilikama nosiva frizura za čiju izradu je dovoljno taman toliko vremena kao i za bilo koje drugo feniranje, naravno kada ste u rukama veštog majstora.

Ovo je frizura koja vam daje romantičan izgled, jednako nosiva u kancelariji kao i na koktelu, žurci ili kakvom  događaju druge vrste. Druga veoma važna informacija bila bi da je to frizura pomoću koje za kratko vreme i devojke sa ekstremno ravnom kosom mogu da izađu na ulicu sa loknama koje će da potraju.

 

Celokupno feniranje se radi uz pomoć jedne manje četke, a frizura je gotova još i pre nego što je to slučaj kod ravnog feniranja. Sve što je potrebno jeste da nađete frizera koji ume da vas fenira na ovaj način. Nemojte odustati, jer ovo će zasigurno postati frizura koju ćete  rado nositi. Do tada možete koristiti figaro kao alternativu, ali svakako ne često, jer  dugotrajno izlaganje kose visokoj temperaturi  pogubno utiče na njen kvalitet, a pritom izgled frizure nije isti, kao ni dužina trajanja.

O autoru :