Jednostavan (i pomalo bizaran) trik koji će vam sakriti podočnjake

17. Feb. 2015.   //   Autor:   //   Kozmetika, Make-up   //   No Comment

Tamne kolutove oko očiju teško je prikriti, a najčešće su posledica genetike, previše slane hrane ili alergije. Mi vam donosimo trik koji vam sigurno nije nikada pao na pamet, a na dohvat vam je ruke!
“Izgledaš umorno”, “Nisi se naspavala?” – samo su neke od reakcija koje izazivaju podočnjaci koji predstavljaju muku svim ženama s obzirom da ih je teško sakriti.

eye

Najčešće se prikrivaju korektorom, s tim da ton korektora treba da bude kao i vaša boja kože, a nikako ne svetliji jer će samo privući pažnju na kolutove ispod očiju. Onaj s ružičastim tonovima najbolje prikriva smeđe podočnjake, a žućkasti plave i ljubičaste podočnjake.

Međutim, ako i dalje imate problem da prikrijete tamne kolutove, blogerka Deepica Mutyala poznaje trik koji vam sigurni smo nikada ne bi pao na pamet! Naime, simpatična Indijka je pokazala kako da neugodne podočnjake sakrijete uz pomoć crveno-narančastog ruža i malo korektora.

Ruž treba naneti od unutrašnje strane oka do spoljnih ivica i uz liniju obrva pa potom prekriti korektorom. Crveni ruž će neutralizovati tamnoplave podočnjake i uskladiti ih s tenom. Uostalom, pogledajte u nastavku:


Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka