10 nalepših torbi za proleće

9. Mar. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Torbe   //   No Comment

Predstavljamo vam najzanimljivije i najupečatljivije torbice za novu sezonu s potpisom Chanela, Diora, McQueena, Guccija, Stelle i drugih velikih dizajnera…
Kada poželite da svima pokažete kako ste modno itekako osvešćeni, dovoljno je samo da izaberete neki upečatljiv, trendi aksesoar i kombinacija je finiširana, složena.

Danas vam donosimo 10 najefektnijih torbica za novu sezonu, kojima ćete začiniti svaku kombinaciju:

Dior

U novoj kolekciji modne kuće Dior pronaći ćete neobičan spoj retrofuturizma i ležerne raskoši Marije Antoianette. Rezultat je zanimljiva torba s printom, koji pomalo imitira uzorak rokoko stila, s metalnim “okom”.

files

Alexander McQueen

Interesovanje za istočnjačku kulturu bilo je prilično popularno u 70-im, eri koja se ove sezone provlači kroz gotovo sve kolekcije. Grafički print u japanskom stilu našao se ove sezone, osim na kimonu, i na fantastičnoj clutch torbici s potpisom kuće Alexander McQueen.

files (1)

Marc Jacobs

I ove sezone military trend našao je svoje mesto pod modnim suncem. Jakne i sakoi grubih krojeva u kaki boji utišani su čipkom, sjajnim aplikacijama i mekanim materijalima, pa je military dobio svoju chic verziju. Torba brenda Marc Jacobs ovakve estetike, osim dnevnih kombinacija, može začiniti i one večernje.

files (2)

Gucci

Ovog proleća gradske ulice će verujemo opkoliti it cure koje će za glavno “modno” oružje izabrati fantastične, boho torbice poput modela kog nam nudi Gucci, a koji na najbolji mogući način priziva 70-e. Kako biste vi iskombinovali ovu prekrasnu kožnu torbicu sa šarenim kaišem u prepoznatljivim Gucci bojama?

files (3)

Carven

Mekana forma, okrugle ručke, kontrastne pruge – obeležja su koja ovoj torbici daju retro prizvuk i dozu sportske ležernosti. Savršeno će pristajati uz elegantnu kombinaciju, pružajući joj dašak chica, pa je slobodno kombinirajte s na primer, ravnim cipelama u špic.

files (4)

Chanel

Statement torbice nisu nikakva novost ove sezone, no zahvaljujući reviji kuće Chanel one ne gube na svojoj popularnosti. Ako patite od nedostatka inspiracije, a zaželeli ste se upečatljivog komada zlata, Chanelova clutch torbica spasiće svaku kombinaciju.

files (5)

Etro

Ako još ne posedujete torbicu s resama, krajnje je vreme da to promenite. Još ako je torbica dekodirana sitnim šarenim perlicama koje oblikuju zanimljivi etnički motiv, modna će kombinacija zasijati u punom sjaju boho 70-ih.

files (6)

Stella McCartney

Pravilo “teksas od glave do pete” zahvaljujući Stelli McCartney sad možete doslovno da ispratite. U Stellinoj kolekciji izrađenoj od ekološki prihvatljivih materijala pronaći ćete moderan teksas dodatak.

files (7)

Proenza Schouler

Novi model torbica kuće Proenza Schouler objedinio je dva trenda u jednom: crno-beli kontrast u karo uzorku u kombinaciji s zmijskim printom. Uopšte nas ne iznenađuje činjenica da je ovaj model rasprodan i pre nego je dospeo na police butika.

files (8)

Louis Vuitton

Iz kuće Louis Vuitton nam stiže model Petite Malle Foldover od mekane kože koji je dostupan u tri različite boje, ali nama je u oči upala ova prekrasna tamnoplava ‘navy’ nijansa. Zajedno s belom, kaki i žutom bojom, tamnoplava će dominirati trendovskim kombinacijama ove sezone.

files (9)Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka