7 glavnih modela torbi koje ćemo nositi na proleće

25. Jan. 2015.   //   Autor:   //   Torbe, Trendovi   //   No Comment

Torbi nikad dosta… koji model birate za proleće?

Kraj zime je idealno vreme da već počnete polako da planirate svoje prolećne kombinacije. Pa, nakon što smo apsolvirali glavne prolećne trendove i prolećne krpice koje će modne blogerke prve da pazare, vreme je da pažnju posvetimo detaljima uz čiju pomoć naša izdanja postaju autentična, drugačija.

A svet aksesoara ne bi bio kompletan bez torbi koje spadaju u glavni fetiš većine žena (pored cipela!). Glavni dizajneri današnjice su odlučili da na proleće nosimo klasiku i favorite iz jesenje sezone, prevashodno mislimo na bucket modele!

Kružne na rame

Ukoliko vam je klasična clutch torbica postala boring, najnovije varijacije na njen model u vidu kružnih torbica bi mogle da budu savršen model za vaše proleće. One su šik, urbane, vedre i savršene za lagane šetnje koje ne iziskuju da u njih stavite samo mobilni, ruž, maramice i kremu za ruke.

files

Tanak, dugačak kaiš

Ovo je model koji nikada ne izlazi iz mode. Možete da ga nosite sa strane, ili ukoso. Sama torba je vrlo kompaktna, čvsrta od kvalitetne i polumekane kože. Dominira srednja, skoro pa mikro veličina.

files (1)

files (2)

Pod ruku

Ovaj trend je lansiralo Burberry pre dve sezone, a potom su ga ispratili i ostali brendovi. Savršen je za večernje, casual prilike i može da se nosi pod mišku, ili s puštenom rukom dok moćno hodate na visokim potpeticama. Takođe je zanimljivo da u paru sa torbom nosite i neki zanimljiv privezak. U opticaju su torbe nalik pismo tašnama od sjajne kože.

files (3)

Povratak cegera

Ne postoji cura koja ne voli ili ne poseduje minimum jedan model slavnih cegera. Ovo je najjednostavniji model torbe, idealan za letnje šetnje, plažu i kafenisanja. I što veći to bolje. Akcenat je na teksturi ali i printu, a ovog proleća ćemo nositi metalik cegere i oslikanu kožu.

files (4)

Njeno visočanstvo, Bucket!

Još nije vreme da se oprostimo s ovim modelom koji je prošle godine proslavio tandem Marsul Gavriel. Međutim, MG bucket je daleko jednostavniji model od onih koje nam dizajneri predlažu za proleće. Koža je mekana, kao da je napravljena od brašna, prosto se rasteže na sam dodir. Bušna je, puna aplikacija, štepova, sitnih detalja. Kako da im odolite?

files (5)

Četvrtaste s kratkim ručkama

Ovi modeli su proistakli iz uticaja sportske garderobe. Elegantnija su i prefinjenia verzija torbi koje smo viđali kod sportista. Pritom su savršena veličina za sve cure koje sa sobom nose brdo stvari.

files (6)Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka