Teksas košulja na 20 načina

31. Mar. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Odeća, Shopping, Trendovi   //   No Comment

Lako je nositi je i izgleda fenomenalno u svakom outfitu. Kao i bilo šta od teksasa, ona je kežual komad, tako da najbolje izgleda sa klasičnim ili sofisticiranim stavkama.

Kombinovanje teksas košulje sa drugom vrstom odeće je prilično jednostavno, jer teksas košulju možete nositi praktično sa svim, baš kao i farmerke!

Kako nositi teksas košulju?

Postoji zaista mnogo predloga, a ukoliko ne posedujete ni jednu košulju od teksasa, nabavite je, jer je ona komad odeće koji će vam zaista trebati tokom prolećne i letnje sezone.

Možete je nositi otkopčanu preko majice. Uz ovu kombinaciju možete izabrati pantalone, suknju ili šorts. Teksas košulja odlično pristaje crnim kožnim pantalonama. Možete je ušuškati u pantalone ukoliko vam vaša silueta to dozvoljava.

Ona dodaje dodatne poene vašem stilu! Vežite je nonšalantno oko struka. Možete je nositi sa suknjama, sa pojasom ili bez. Koristite je da ublaži šarene, ukrašene ili sofisticirane suknje.

Još jedan trend je kombinovanje teksasa sa teksasom. Kombinujte svetliji i tamniji teksas, boyfriend farmerke i klasičnu teksas košulju. Ove svestrane i pre svega prijatne i udobne košulje sjajno izgledaju u kombinaciji sa velikim, statement ogrlicama.

Imate li vi teksas košulju? Kako je najčešće nosite?

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka