Tommy Hilfiger kolekcija proleće / leto 2015

11. Mar. 2015.   //   Autor:   //   Moda   //   No Comment

Tommy Hilfiger kolekcija proleće / leto 2015. za muškarce, Heartland, inspirisana je srednjom Amerikom u kojoj se predivna priroda meša sa gradskim šarmom nekih od najživopisnijih i najzanimljivijih mesta koje Sjedinjene Države imaju da ponude.

Ovo istraživanje srca Amerike u kojem se život živi punim plućima rezultiralo je viškom kreativnosti, pomorskim i vojnim uticajima u kombinaciji sa našim potpisom Preppy look. Ona je šarena, opuštena, kul i autentična Amerikana.

Avantura počinje u Lake Geneva, Viskonsin, popularno odrmaralište koje je poslužilo kao inspiracija prve modne priče, Out on the Lake. “New nautical” je ključna estetika, koja se ogleda u preppy prugama, karo šarama i polka dot printu. Look je modernizovan kontrastnim veličinama pruga u miksu sa bi-tonalnim print kombinacijama. Prepoznatljive Tommy Hilfiger boje crvena, bela i plava poprimile su malu intervenciju u skladu sa uticajem sezone u vidu dazzling blue, ski patrol crvene i snežno bele, a podrazumevaju svetlu pink uz neočekivane akcente. Marinskom temom inspirisana sportska oprema podrazumeva nove parka siluete, pamuk/lan džempere. Minimalističke siluete su must have lookovi, uključujući čist denim, glatki šifon i delikatne svilene topove.

Naše putovanje nastavljamo južnije u Marfi, Teksas, gde nastaje nova modna storija In the Middle of the Desert. Peščani tonovi poslužili su kao inspiracija za paletu boja koju čine nijanse pečenog badema, šljunka i tamno zemljani tonovi, oplemenjeni neonskim i metalnim ukrasima. Teksturirane tkanine, tonalni vez i pletene mešavine pojavljuju se na različitim haljinama, suknjama i nepostavljenim jaknama, dok organski pamuk ide uz Žakar tkanine. Ovosezonski potpis su Marfa kamuflažni printovi – u suptilnim pastelnim nijansama sive – takođe diskretno integrisani u odeću, kupaće kostime, pantalone, košulje i aksesoar.

Poslednja stanica u američkoj avanturi je u Denveru, Kolorado, gde se okupljamo na urbanoj farmi na kojoj ruralni život susreće modernu gradsku užurbanost. Grubi porubi na ženstvenim svilenim topovima u koje se odlično uklapaju ručno rađen vez. Predivno plavetnilo prirodnih jezera i nebeskog svoda sa indigo akcentima ogledaju se u denimu. Statement lookovi kombinuju indigo nijanse sa chevron printovima.

Žensku kolekciju proleće/leto 2015. možete kupiti u prodavnicama Tommy Hilfiger u Beogradu – Ušće shopping center i Kralja Petra 30, te Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, kao i multibrand radnjama FASHION & FRIENDS u Kragujevcu i Nišu.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka