Mango kolekcija za proleće

26. Jan. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Odeća, Shopping, Trendovi   //   No Comment

Popularni španski brend Mango u svojoj prolećnoj kolekciji donosi pregršt zanimljivih komada odeće inspirisanih sedamdesetim godinama prošlog veka. Bermude, kaftani, dugački blejzeri i midi-suknje glavni su komadi ove kolekcije koja vraća retro crtu šik modernom dizajnu.

11288_big

Midi-suknje, odnosno suknje srednje dužine, pravi su hit proleća, a kombinuju se uz sve i svašta, pa tako i patike koje celom looku daju casual notu. Patike su se uspešno prebacile iz ovojesenskog i u trend za nadolazeće proleće – pa ćemo ponovo moći bezbrižno hodati, trčati i skakutati, bez bolova u stopalu koje cipele sa visokim potpeticama mogu uzrokovati. Ali, bez brige, pronaći će ovde i ljubiteljke elegantnih visokih peta nešto za sebe.

Još jedan od popularnih trendova bit će odeća na preklop – bilo da se radi o džemperima, košuljama, haljinama ili “skortu” (skirt+shorts) koji se nosi i ove sezone kao i prošlog proleća. Što se pantalona tiče one su ili veoma dugačke ili “midi” dužine, a zajedničke su im široke (palazzo) nogavice. Po pitanju boja preovladavaju zemljani tonovi pa klasične crna i bela, a od uzoraka najpopularnije su prugice i tačkice.

Ovog proleća moda u Mangu znači opuštenu eleganciju, što je razlika od pređašnjih modnih trendova gde je udobnost bila žrtvovana u svrhu stila. Zavirite i vi u ovu kolekciju i izaberite nešto za sebe.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka