Lakovi za nokte koje ćemo nositi ove jeseni

17. Sep. 2015.   //   Autor:   //   Nokti   //   No Comment

Zlatna, crvena, siva ili bordo boja biće MUST HAVE na noktima svih trendseterki tokom jeseni 2015. godine….
Nove kolekcije lakova za nokte bogate su toplim jesenjim nijansama koje vrlo rado nosimo upravo zbog njihove gracioznosti. Ove sezone moći ćete da uživate u lakovima boje vina, smaragdne, ali i u tonovima sive boje.

Izdvojili smo 7 jesenjih trendova kojima ćete sigurno vrlo brzo ukrasiti svoje nokte.

Zlatna

Prava asocijacija na jesen je naravno zlatna. Uz boju opalog lišća ili poneki zlatni aksesoar ukarsite svoje nokte divnom nijansom. Ukoliko ipak ne želite da svoje nokte cele lakirate u zlatno izaberite po jedan nokat na levoj i desnoj ruci pa ostale lakirajte u nekoj drugoj boji.

files

Veličanstvena siva

Siva i bež nijansa uvek su lako nosive pa odgovaraju svakoj odevnoj kombinaciji. Siva matirana će najbolje podići jesenje tonove vaše garderobe.

files (1)

Smaragdna

Ove je sezone apsolutni hit je smaragdna boja kao i zelene nijanse lakova za nokte. Nemojte se ustručavati i isprobajte i nekoliko nijansi tamnozelene boje, ipak će se one najbolje uklopiti u uz jesenje kiše i jesenju idilu.

files (2)

Bakarna

Lak za nokte bakrene nijanse možda će vas podsetiti na devedesete, a ukoliko imate tamniji ten ova nijansa će van savršeno pristajati.

files (3)

Kraljevsko plavo

Tirkizne boje leta sada se menjaju u tamnoplave nijanse lakova za nokte. Nijanse podsećaju na boje sumraka ili tamne jesenje noći koje svi obožavamo. Iako ova nijansa laka zahteva veću pažnju i strpljenje pri nanošenju, trud će se sigurno isplatiti jer će uz svaku odevnu kombinaciju izgledati zanimljivo.

files (4)

Boja crvenog vina

Ove sezone prevladava boja crvenog vina i trule višnje. Tople boje koje se savršeno uklapaju uz zelenu, crnu ili pak smeđu boju jeseni, možete nositi i na svojim noktima.

files (5)

Zemljani tonovi

Topli zemljani tonovi hit su svake sezone upravo zbog jednostavnosti i lepote boja koje se prelivaju u razne nijanse smeđe, zelene, bež ili sive boje.

files (6)

Izvor: buro247.hr

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka