Top 5 ruževa za jesen 2015

18. Sep. 2015.   //   Autor:   //   Preparati   //   No Comment

Jesen je konačno stigla. Malo ko od nas želi da se oprosti od leta, ali ne možemo odbiti činjenicu da je želja da osetimo hladnoću i završimo u toploj odeći sada suviše jaka.

grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1)

Top 5 ruževa za jesen 2015 Top 5 ruževa za jesen 2015 Top 5 ruževa za jesen 2015 Top 5 ruževa za jesen 2015 Top 5 ruževa za jesen 2015 Top 5 ruževa za jesen 2015
Pored toga, dobijamo priliku da uživamo u lepim frizurama i makeupu koji se ne “topi” na suncu. Sada je pravo vreme da koristite voljene tople nijanse šminke. Za tu svrhu postoje obavezni makeup proizvodi koje morate uključiti i koji su od suštinskog značaja za vaš lep jesenji izgled.

Danas želimo da vam predstavimo top 5 karmina koje je poželjno da primenjujete ove jeseni.

1. Tom Ford – Spanish Pink

Tom Ford je dobro poznat po svom izuzetnom smislu za stil, tako da kada on kaže da su usne najmoćnija definicija ženske lepote, možemo da se složimo u treptaju oka. Kao pravi džentlmen, Tom Ford se pobrinuo da vaše usne budu tako glatke, nahranjene i zdrave. To je moguće ove jeseni, koristeći egzotične sastojke kao što su ekstrakt sojinog semena, brazilskog maslaca i kamilice: kremasta i ekstra pogodna glatka aplikacija je zagarantovana. Preko 20 ukusnih nijansi ruževa, od divnih nude do divljih crvenih će biti neodvojivi deo vašeg kompleta za šminku za svaki dan. Posebno preporučujemo ovu nude nijansu po imenu Spanish Pink!

grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1) (1)

2. Christian Louboutin – Rouge Louboutin

Reći da je francuski luksuzni dizajner Christian Louboutin veoma talentovan je zaista nepotrebno: On je bez presedana! Louboutin je predstavio kolekciju od 12 ruževa. Sa ovom predivnom tamnom bojom usana moći ćete da prikažete Couture izgled dok još uvek izgledate skromno i šik. Za lakše nanošenje tu je aplikator koji je uključen u karminu. Ovde je mali savet: za nosivi izgled danju koristiti boje bez olovke za definiciju usana, a za smeli izgleda tokom noći izvucite oštre dramatične linije i vaše usne su spremne! Požurite da kupite ovaj legendarni crveni ruž!

grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1) (2)

 

3. Charlotte Tilbury – Mat ruž za usne Glastonberry

Ko je ikada mogao znati sve prednosti i mane makeup proizvoda bolje od stručnog šminkera? Čuvena i talentovana, australijska crvenokosa Šarlot Tilburi je preuzela svet mode predstavljajući liniju šminke koja kombinuje bukvalno sve funkcije koje su vam potrebne. Njeni mat karmini su prava revolucija, obogaćeni ekstraktima drveta i orhideje, sa SPF zaštitom oni su kao melem na usnama. Najbolja karakteristika je da se ovaj ruž ne suši na usnama i ne ostavlja linije na unutrašnjim uglovima usana. Pored toga, oni dolaze u rasponu od 10 divnih boja po relativno pristupačnoj ceni. Koji ruž nabaviti za jesen 2015? Predlažemo ovu duboko bordo mat nijansu.grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1) (3)

 

4. Givenchy ruž za usne

Modna kuća specijalizovana za odeću, aksesoare, parfimerijiu i kozmetiku, Givenchy donosi idealnu limitiranu kolekciju karmina za jesen. Ovaj polu-mat ruž u specijalnom izdanju burgundi boje sa mekim dodirom, bogatom pigmentacijom nanosi se lako i predstavlja suštinu najelegantnijeg izgleda. Možete čak i da malo varate i primenite neki od ruževa na vaše obraze za dobijanje sjajnog tona. Samo nanesite jedan sloj karmina, stavite svoju omiljenu maskaru i spremne ste da ljude oko sebe ostavite bez teksta.
grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1) (4)

5. Estee Lauder Tumultuous Pink

Estee Lauder make up kolekcija obilje veličanstvenim crvenim tonovima ruževa. Jesen je sezona kada primenjujemo tople tonove, ali ova divna ružičasta nijansa ruža izgleda neodoljivo. Ovaj ruž u dubokoj bobica roze nijansi uklopiće se uz svaki ten dajući vam alternativu za sve životne događaje. Nema sumnje, sve će izgledati savršeno kada imate trajni ruž od šest sati koji vam daje savršenu transformaciju. Sephora je mesto gde treba da odete kako bi kupile ovu lepu boju ruža.grazia-beauty-top-5-karmina-za-jesen-2015-1 (1) (5)

 

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka