Novo u drogerijama

5. Feb. 2019.   //   Autor:   //   Kozmetika, Lepota & Nega, Make-up, Nega kose, Preparati   //   No Comment

Pogledajte i napravite spisak za kupovinu jer novi proizvodi stižu u 2019.godini u drogerije. Naravno ima i dekorative i preparative.

Konusna četkica na novoj Lorealovoj maskari se savija na dva različita načina, omogućujući da brzo stvorite izgled veštačkih trepavica. Koristite je ravno da razdvojite i produžite trepavice, a da biste dobili gustinu od korena do vrha onda je koristite savijenu.


L’Oréal Paris Unlimited Mascara

Dobar i uredan koren kose je uvek vidljiv i važan za žene, a u tome će nam pomoći ovaj aplikator u vidu olovke. Pruža ciljanu boju upravo tamo gde je potrebno, radi na bilo kojoj vrsti ili boji kose.


L’Oréal Paris Magic Root Precision Pen

Sada znamo da zagađenost vazduha može štetiti našoj koži koliko i sunce, zbog toga u drogerijama ima sve više proizvoda za zaštitu od zagađenja. Probajte ovaj sprej za lice, jedan od najnovijih proizvoda brenda Neutrogena. Ne samo da hidrira i oživljava kožu sa hijaluronskom kiselinom, već štiti i pun je antioksidanasa.


Neutrogena Hydro Boost City Shield Facial Gel Mist

„Duboko čišćenje pora“ i „hidratacija“ obično nisu u istom košu kada se radi o maski za lice; formule za čišćenje često ostavljaju našu kožu malo previše čistom, umesto glatkom i mekom. To nije slučaj sa ovom maskom sa glinom koja se samozagreva, dobro funkcioniše i pH je uravnotežena kako bi sprečila iritaciju vaše kože. Brend Biore je dostupan u DM drogerijama.


Bioré Blue Agave + Baking Soda Instant Warming Clay Mask

Ako ste neko ko voli da nosi ravnu kosu bez elektriciteta, pomešajte jednaki deo ovog seruma sa šamponom, a zatim isperite kao i obično. Fleksibilni polimer oblaže vašu kosu, zaglađuje je dok ste još pod tušem, tako da možete samo da se osušite i krenete. (Oh, i ta će glatkost trajati i do 24 sata.)


Garnier Fructis Sleek Shot In-Shower Styler

Poziv za žene sa kovrdžama: Garnierov novi trio stajlera ne sadrži samo 98% prirodnih sastojaka, već svaka formula daje intenzivnu hidrataciju i 24-časovnu kontrolu kovrdža. Izaberite od Curl Jelly za oblikovanje i definiciju, Curl Smoothie za kontrolu, ili Curl Butter za glatkoću i sjaj.


Garnier Fructis Style Curl Treats

Savršeno prenosive, ove maske za kosu sa dve upotrebe su napravljene tako da vašoj kosi daju upravo ono što joj je potrebno, bilo da je to glatkoća, regeneracija dlake ili dodatni sjaj. Koristite ih kao svoj običan regenerator (ostavite ga nekoliko minuta pre ispiranja). Brend John Frieda je dostupan u Lilly drogerijama.


John Frieda Wonder Drops Hair Masks

Ne zaboravimo da vaše teme zaslužuje isti tretman koji dobije vaše lice (to je koža, takođe). Unesite ovu masku za detoksikaciju koja pomaže dubokom čišćenju i hidriranju vašeg vlasišta sa sastojcima poput cinka i salicilne kiseline. Naravno, to može pomoći da se perut smiri, ali funkcioniše isto tako dobro čak i ako se ne borite protiv peruti. Koristite ga dva puta nedeljno, pre šamponiranja kao i obično.


Head & Shoulders Detoxifying Pre-Wash Mask

Ovaj stik se koristi kao prajmer pre šminkanja, ili kao fiksator preko šminke bilo kada tokom dana. U svakom slučaju, on trenutno apsorbuje ulje, matira i umanjuje izgled pora.


Neutrogena It Matters Mattifying Primer Stick

Ovo proverava sve naše kriterijume za rumenila: obična boja, gradiva, dobra formula za blendanje, i mnogo prirodnih nijansi.


Neutrogena Cheeky Wink Bouncy Blusher

Fino mleveni pigmenti su uliveni u ovu puterastu formulu u ovom proizvodu. Rezultat je jedan od najslađih, najmekših prahova na koje smo naišli. Ima samo pokoji najsitniji komadić suptilnih zlatnih čestica koji prave potpuno prirodan efekat.


Maybelline New York City Bronze Bronzer & Contour Powder

Videli smo mnogo paleta senki, ali retko je da smo impresionirani na prvu. Prelepa kombinacija od 10 nijansi podseća na (mnogo) skuplje opcije, dok su senke ludo pigmentovane i svilenkasto meke – i sjaj i mat završna završnica i lepo se uklapaju. Savršenstvo palete u svom najboljem izdanju.


Wet n Wild Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette

Prvo povlačenje se nastavlja kao metalna tečna linija. Nosite ga tako, ili ga izblendajte i gledajte kako se pretvara u blistavu senku. U svakom slučaju, svih 16 nijansi su dugotrajne, bogato pigmentovane i blistave kada se upale svetla. Brend Wet n wild možete naći u DM drogerijama.


Rimmel London Wonder Swipe 2-in-1 Liner to Shadow

Korektor, kremast, ima potpuno pokrivanje koje traje neverovatnih 24 sata. Takođe dolazi u 24 nijanse koje možete koristiti da prikrijete, posvetlite i konturišete delove lica. Mi smo takođe ljubitelji kosog aplikatora, koji je savršen za ulazak u ta teško dostupna mesta ispod vaših očiju i oko vašeg nosa.


Nyx Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer

Bili smo uzbuđeni kada je Dove lansirao penu za pranje tela, a isto uzbuđenje se prenosi i na novi proizvod u peni za pranje ruku. Ne samo da možete izabrati pet ukusnih mirisa, već svaki sadrži i pet puta više hidratantnih sredstava za pranje ruku. Nema mesta za ispucale ruke.


Dove Foaming Hand Wash
O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka