Usne u dve boje

16. May. 2016.   //   Autor:   //   Make-up   //   No Comment

Posle ‘ombre‘ usana i postepenog nijansiranja, stigao je novi trend šminkanja – usne u dve boje!

27206

Posle “ombre” usana i postepenog nijansiranja, stigao je novi trend šminkanja – usne u dve boje! Ne morate više da se trudite da nijansu karmina uklapate sa odećom. Ukoliko ne možete da se odlučite između dve boje ruža, slobodno nanesite obe, jednu na donju, a drugu na gornju usnu!

Ako želite da vam usne izgledaju punije, koristite srodne boje, na primer, nežnoroze na donjoj usni i jarku ružičastu na gornjoj. Ovakve kombinacije možete da nosite danju, čak i uz poslovni stajling.

A za večernje izlaske slobodno budite maštovitiji i “uparite” dve suprotne boje ruža, na primer, narandžastu i roze, ljubičastu i crvenu ili tamnocrvenu i srebrne šljokice. Važno je samo da svetlija nijansa bude na donjoj usni.

Novi trend omogućava kombinovanje ne samo različitih boja već i različitih tekstura, poput intenzivnog mat i ruža s baršunastim sjajem. Da ne bi došlo da prelivanja i razmazivanja, iscrtajte konture olovkom u odgovarajućoj boji, a zatim četkicom precizno nanesite karmin. Broj kombinacija je neograničen, a na vama je samo da izaberete omiljenu.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka