5 najboljih kardio Youtube videa!

17. May. 2016.   //   Autor:   //   Fitnes, Kalorije, Mršavljenje   //   No Comment

Odlični treninzi koje bez problema možete raditi kod kuće

Kako se bliži proleće, odlučili smo jedan tekst posvetiti kardio vežbanju – ali, onom kod kuće uz Youtube! Danas, uz dostupnost interneta i svih materijala, teško je reći da ne znate što, kad i kako vežbati. Ovo je idealno rešenje za one koji nemaju vremena otići u teretanu ili na organizovati fitness, jer vreme vežbanja možete prilagoditi svojim dnevnim potrebama, zadacima i planovima. Svaki Youtube video vodi vas kroz određene korake, objašnjava što i kako tačno raditi i kojim intenzitetom.

15863_big

Da se podsetimo, kardio vežbe najbolje su za gubitak masnih naslaga na telu, pokreću vaš metabolizam i povećavaju sagorijevanje kalorija. Zato, kako bi rekli – počnite već danas i  u svom domu napravite pravi trening uz minimalan trošak!
1. Fitness Blender

Fat Burning kardio u trajanju cca. 30 minuta kojeg možete izvoditi kod kuće, bez ikakve opreme. Video uključuje vežbe za cielo telo, u trajanjima od 30-40 sekundi, odmor 15 sekundi.


2. BeFit

Kroz ovaj 10-minutni Fat Burning Cardio Workout vodi vas Samanta Clayton, a video je dizajniran i osmišljen sa namerom da smanjite kalorije i povećate mogućnost mršavljenja.


3. Jillian Michaels

Kraljica modernog fitnessa mnogima je omiljena trenerica, a možemo reći da s razlogom. Kroz sve svoje vežbe ona usmjerava, savetuje i podstiče. Kako je njena kolekcija DVD-ova i videa zaista mnogobrojna, predlažemo da izaberete ono što vama najviše odgovara i treba. Najpoznatiji njen cardio workout je 30 Days shred koji se sastoji od tri dela po 10 dana, a rezultati su zagarantovani. Početnicima ga svakako preporučujemo, a pre treninga obavezno odgledajte celi video kako biste znali što vas čeka. Video koji preporučujemo jedan je od najintenzivijih i uključuje 7 kardio krugova za snagu te ćete njime ojačati svoje mišiće, snagu, stomak i sve ostale delove tela.

4. POPSUGAR Fitness Fat Burning kardio

Tutorijal vežbe koje će vam itekako pomoći u postizanju cilja – iako izgledaju jednostavno, verujte nam – nisu, ali su itekako efektivne. Pokazaće vam da u samo dvadeset minuta dnevno možete učiniti čudo za vaše telo!


5. Body Project

Body Project serija kombiniranih kardio vežbi u 25 minuta. Oni su tim koji pomaže ljudima u transformacijama tela kroz vežbu u samo 10 nedelja, a video koji donosimo savršen je za svakoga i za vežbanje kod kuće.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka