True Colour Perfectly Matte ruževi za usne – Avon

21. Sep. 2016.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up, Recenzije   //   No Comment

Avon je prikazao liniju svojih mat ruževa koja je podigla pravu prašinu među ljubiteljkama karmina. Liniju čini 15 različitih nijansi, a glavna karakteristika svih nijansi jeste potpuno mat završetak. Takođe imaju prijatan miris i  lagan osećaj na usnama.

img_1190

Pigmentacija  karmina se razlikuje od nijanse do nijanse, ali u suštini – najsvetlije nijanse su ujedno i najlošije pigmentovane. pa ih je nešto komplikovanije ravnomerno naneti na usne, dok su tamnije nijanse dovoljno pigmentovane.

p60917-120214

Što se tiče postojanosti, ovo nisu najpostojaniji mat ruževi koje sam isprobala, ali zbog toga su jedni od najprijatnijih na usnama.  Ostaju  na usnama par sati ukoliko se ne konzumira hrana i piće. Usprkos tome,  velika većina žena će biti zadovoljna ovim karminima, posebno one koje imaju problem sa ispucalim usnama.p60917-120056

Kod sebe imam 3 nijanse Avonovih karmina pod nazivima Red Supreme, Coral Fever i Peach Flatters, koje sam isprobala i sa ove tri nijanse sam zadovoljna. Treba ih naneti u dva sloja ako želite punu boju na usnama, a za svaki dan je dovoljan i jedan sloj. Koristila sam ih bez olovaka za usne, ali bolje mi izgledaju kad se iscrtaju usne pre nego što se nanesu.

Pakovanje teži 3,6 grama, dolaze u mat crnom pakovanju, koje je zaštićeno sa celofanom. Ove karmine možete poručiti preko Avon-ovog online shopa, trenutna cena im je 429,00 dinara po komadu.p60917-120018

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka