Maybelline master sculpt paleta za konturisanje

22. Sep. 2016.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up, Recenzije   //   No Comment

U poslednje vreme, konturisanje lica je postao nezaobilazan korak pri svakom šminkanju tena. U današnjem postu Vam pišem o mini plaetici za konturisanje od brenda Maybelline-a koji se zove Master Sculpt Facestudio

master-sculpt-packshot-texture_cut

Proizvod dolazi u kvalitetnom crnom pakovanju sa ogledalom i četkicom za nanošenje proizvoda. Paleta postoji u dve nijanse, moja je u broju 02 – Medium Dark, koja je više prolagođena devojkama svetlijeg tena.

p60917-115232

Tamnija nijansa za konturisanje je dosta hladnog tona i sadrži vrlo malo narandžastih podtonova. Što se tiče nijanse za hajlajt, ona u sebi sadrži dosta šljokica koje se dosta vide na licu. Mana hajlajtera je što se nakon par sati od nanošenja skine sa lica i ostanu vidljive samo veće šljokice, što ne izgleda lepo na licu.

p60917-115302

Oba proizvoda se lako nanose, mogu da se nadograđuju i lepo se blendaju. Pigmentacija je srednja, tako da je ovo savršen proizvod za početnike u konturisanju, jer ne mogu da preteraju sa jednim nanošenjem proizvoda na lice.p60917-115320

Lično ne koristim četkicu iz palete, jer mi je jako tanka, mala za držanje u ruci, i nikako mi ne blenda proizvod, pogotovo nijanse za konturisanje, za hajlajt je upotrebljiva.  Regularna cena je oko 900 dinara.

Pogledajte video u kojem se predstavlja ovaj proizvod i male trikove kako da pravilno iskonturišete lice.


O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka