Rock čizme za jesen

21. Oct. 2016.   //   Autor:   //   Moda, Obuća   //   No Comment

Čizme u rock stilu za jesen 2016. moraju biti deo vašeg ormara.

Pored robusnih bajkerskih čizmi ne zaboravite na klasiku, fine čizme sa trouglastim vrhom koji su takođe hit ove sezone.

rock-cizme-jesen-2016-99
„Uvek je pravo vreme za Rock čizme“, kažu najpoznatiji modeli današnjice Kendal Džener, Điđi Hadid i Hejli Boldvin. One ih često nose i pokaziju nam mnogo načina za stilizovanje robusnih, uglavnom crnih, bajkerskih čizama.

Nije ni čudo da su ovaj model čizama zavoleli modeli. Čizme su udobne, stabilne, drže čvrsto zglob na nozi i dodaju nekoliko santimetara. One su dizajnirane za jesenji stajling sa farmerkama i velikim džemperom. Rock čizme takođe izgledaju sjajno u kombinaciji sa 3/4 dužinom pantalona ili kratkom haljinom i oversize jaknom.

Ove čizme će se dokazati u svim uslovima. One su dizajnirane u rok stilu i (verovatno) nikada ne izlaze iz mode. Rock čizme ove sezone imaju kopče, kaiševe i vidljive nitne. Nisu previše robusne, i imaju blok petu ali i dalje odišu rock stilom.

Najmodernija kombinacija ove jeseni je spoj nespojivog – teške bajker čizme i lagana balerina suknja. Pogledajte kakve modele su pripremili high street brendovi Zara, Mango i H&M za ovu sezonu!

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka