Catrice cosmetics noviteti za proleće/leto 2019

26. Feb. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up   //   No Comment

Catrice je jedan od povoljnijih drogerijskih brendova i ima sjajnih proizvoda. Poznati su po čestoj izmeni kolekcija jer dva puta godišnje izbacuju novitete ( proleće/leto i jesen/zima). Ovog puta su bili inspirisani kolekcijama sa svetskih modnih pista. Pogledajte u nastavku šta su nam pripremili.

HD ACTIVE PERFORMANCE PRIMER


Providni , tekući prajmer sa zaštitnim faktorom SPF 30 nudi dodatne pogodnosti za aktivan životni stil.

Priprema kožu za puder i omogućava da puder duže traje. Tekstura otporna na vodu i znoj takođe nude trenutno mekano lice i popunjava pore.

LIQUID CAMOUFLAGE UNDER EYE prajmer za oči


Savršena koža, tečni, transparentni prajmer koji savršeno priprema područje ispod očiju za korektor. Fine linije oko očiju su vidljivo ispunjene”.

ONE DROP COVERAGE WEIGHTLESS KOREKTOR


Jedna kapljica je sve što vam treba: dugotrajan, korektor otporan na znoj sa jakom pokrivenošću i ultra laganom teksturom.

Samo je kap korektora dovoljna za potpunu pokrivenost. Nanosi si se sa pipetom. Takođe, hidrira kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini.

Postoji u 4 nijanse:
002 Porcelain, 005 Light Natural, 010 Light Beige te 020 Nude Beige.

GLOW ILLUSION LOOSE PUDER


Lagani puder u prahu sadrži fine pigmente koji reflektujuaju svetlost za završnicu sa prirodnim sjajem. Može se nanositi samostalno ili za fiksiranje make – upa.”

GOLDEN DUST HIGHLIGHTER KAPI

Ove kapi su novi dodatak Galactic Highlighter kapima – pigmenti koji reflektuju svetlost u iznenađujućoj teksturi pružaju obrazima, obrvama i dekolteu zlatni sjaj.
Nijansa u kojoj je dostupan je 010 Spacegold.

1 MINUTE FACE PERFECTOR

Lagana penasta formula sa nežnim prekrivanjem koje se prilagođava svakom tonu kože, ima matirajući učinak i osigurava besprekoran ten. Smanjuje vidljivost pora i manjih nepravilnosti na licu pa može zameniti puder i nadograđivati pokrivnost zavisno od potrebe.
Dolazi u nijansi 010 One Fits All.

BOUNCY BRONZER CARRIBEAN VIBES

Osvježavajući bronzer sa nežnim mirisom kokosa za preplanuli izgled. Gel tekstura omogućava postizanje divnog osunčanog karipskog sjaja .Ovaj proizvod nam stiže u dve nijanse: 010 Aruba Vibes i 020 Cuba Vibes .

Prva paleta je SUPERBIA VOL.1&2 PALETA SENKI ZA OČI -Warm Copper & Fristed Taupe
Visokokvalitetne senke za oči dostupne su u dve verzije. Svaka paleta sadrži 10 senki i uzbudljiv dizajn ambalaže. Senke su od holo efekta do mat.

THE EDGY LILAC COLLECTION PALETA SENKI

Beauty favorit sa 9 nijansi iz kolekcije bestsellera sadrži pravi trend boja uz ljubičaste nijanse koje će omogućiti da vaše oči sjaje. Tonovi su uglavnom hladni sa bisernim i mat završetkom.

Ajlajneri

IT’S EASY BLACK

Precizan alajner koji iscrtava super precizne linije.
Nijansa je 010 Blackest black.

IT’S EASY TATTOO

Vodootporan, osigurava dodatnu snagu i precizne linije.
Nijansa je 010 Black Lifeproof .

MASKARE

PRET-A-VOLUME FALSE LASHES

Zakrivljena četkica omogućuje “posebnu aplikaciju” i stvara uzbudljiv efekat veštačkih trepavica zahvaljujući laganoj teksturi maskare. Dolazi u crnoj nijansi 010 Deep Black.

GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASKARA koja pokriva trepavice sa dubokom crnom teksturom i istovremeno pospešuje rast trepavica – bez potrebe za serumom. Za samo 6 nedelja, maskara osigurava dvostruki rast trepavica i 54% više volumena. Studija za ovu tvrdnju sprovedena je na 30 žena tokom 6 nedelja svakodnevnog korišćenja. Nijansa 010 Ultra Black.


GENERATION MATT COMFORTABLE TEČNI RUŽ ZA USNE

Nova generacija ruževa za usne sa baršunasto – mat završetkom sa visokim prekrivanjem i bojama obogaćenim jojoba uljem za nežan osećaj na usnama. Nijansa 010 Nudetown Express.

Dolaze u deset nijansi od kojih osam u ružičastim i nude nijansama kao i dve s metalik završetkom.

GENERATION PLUMP & SHINE SJAJ ZA USNE

Za maksijmalan sjaj za usne sa srednjim prekrivanjem i kremaste teksture. Dugotrajni sjajevi za usne koji nisu lepljivi na usnama. Dolazi u 5 nijansi.

POWER PLUMPING GEL RUŽ ZA USNE

Za izražajne usne, ruž sa visokim sjajem i sa negujućom hidratantnom hijaluronskom kiselinom osigurava glatke, vidljivo pune usne. Dostupni su u deset nijansi modernih boja srednje do jake pigmentacije.

NOKTI

HOLO FULL COVER NALEPNICE ZA NOKTE

Samolepljive folije koje brzo osiguravaju ekstremne holo efekte koji su jači od bilo kojeg laka za nokte.

GALACTIC GLOW TRANSLUCENT EFFECT LAK ZA NOKTE

Pruža noktima neodoljiv galaktički sjaj.

Nijansa 010 Night – Time Stargazing

Lakovi dolaze u 8 nijansi.

MORE THAN NUDE LAKOVI ZA NOKTE Nežno svetlucave nude nijanse koji vidljivo posvetljuju nokte i lako se nanose. Između ostalog su veganskog porekla. Dolaze u 5 nijansi.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka