Najpopularnije nijanse ruževa za proleće

6. Apr. 2014.   //   Autor:   //   Kozmetika, Make-up   //   No Comment

S prolećnom modom i obućom proleće nam donosi i odlične nijanse ruževa! Neka u skladu s odećom na bojama bude i šminka na usnama – isprobajte predivne nijanse tamno crvene, narandžaste, boje fuksije, tamno ljubičaste, ali i nijanse koralnih tonova. Svaka nijansa posebna je sama za sebe, a proleće je odlično doba da to i pokažete – uskladite nijanse ruževa sa svojim stilom, prilagodite ih boji koži i svom raspoloženju! Svaki od trendova za proleće 2014. poseban je, a kozmetičke kuće nude veliku ponudu i raznolikost svih nijansi. Pogledajte same šta nositi ove sezone!

Nijanse tamno crvene

Nijanse crvene boje ruževa dolaze u bezbroj različitih varijanti. Ovog proleća izaberite nijansu crvene koja neće biti presvetla ili pretamna, već koja će ličiti na boju paprike – dakle, crvena s trunkom tamnog u sebi. Ako se do sada niste odvažile nositi crveni ruž, ovo je pravo vreme. Podiže svaku kombinaciju i svaki look, isprobano.

tomato red
tomato red lipstickNijanse narandžaste boje

Ukoliko imate svetliju put, ova nijansa ruža na pravi će način istaknuti vaše lice i staviti usne u prvi plan. Međutim, predivni tonovi narandžaste pristajaće odlično skoro svakoj ženi – bilo da odaberete mat ili sjajnu varijantu.

orange nijanse1
orange nijanse2
orange1galliano-ss-14-beauty
orange lipstickBoja fuksije

Boja koja donosi kombinaciju ružičaste i ljubičaste super je izbor za one devojke koje žele biti primećene. Kao i sa svim nijansama ruževa, i ova boja dolazi u bezbroj različitih nijansi – tamnije, svetlije, mat, sjajno. Birate sami i prilagođavate sebi. Morate priznati da deluje zaista slatko, zar ne?

fuksija ruž1
fuksija ruž2
hot magentaViolet – ljubičasto

Iako ljubičasta može doći u hrpu nijansi, sada je vreme za malo odvažnosti. Usudite se nositi nijanse tamnije ljubičaste, a pritom izgledati samouvereno i privlačno. Moguće je, da. Uz vrlo malo ostalog makeupa, ova nijansa ruža za usne jedino je što vam treba.

Vivid violet lipstick
vivid violetCoral Cool – koralne nijanse ruževa

Odlična boja ruža koji će zaista pristajati svakoj devojci! Nijanse mogu biti od svetlijih do tamnijih, samo kod odabira pripazite da birate više nijanse crvenkaste boje, a ne narandžaste (koje dolaze posebno za sebe i razlikuju se). Dakle, nežnije nijanse crvenkastih tonova – ženstveno, klasično i  lepo!

coral nijanse ruževi
coral cool lipstickPrirodna boja usana

Prirodno je uvek in! Ako želite minimalizam i izbegavate jarke i intenzivne boje ruževa – isprobajte ovo. Na usne nanesite nijanse i boje koje su približno boje vaših usana. Ruž će se videti, usne istaknuti, a nećete biti upadljivi. Samo izaberite nijansu koju želite i koja najbolja odgovara vašoj boji usana.

nude lipstick1
in the nude lipstick
Nude lipstickOsim prikazanih nijansi, isprobajte i ove boje ruževa za usne.

Boja trešnje

berry pink lipstickSvetlo roze nijanse
Pepto pink lipstickSvetlo braon nijanse
smađe lipstickIzvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka