Predigra

10. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Ljubav, Sex   //   No Comment
Predigra za ženski pol predstavlja uvod u fenomenalan seks, ali većina muškaraca taj deo zaobiđe ili ga smanji na najmanju moguću meru. Lagano skidanje odeće, senzualni poljupci, masaža i kontakt očima su takođe deo predigre. Dakle, žurba i predigra nikako ne idu zajedno. Veliku ulogu, naravno, igra i atmosfera, ugodan miris, odsjaj sveća i prigodna muzika.

Ako niste jedna od onih sretnica čiji dečko zna šta treba raditi, pročitajte savete kako da ga naterate na akciju:

  • Započnite vi prve, ljubite ga po vratu, grickajte mu bradavice, pa se lagano spuštajte prema dole. Mazite ga svojom kosom i lagano prolazite jagodicama po stomaku. Samo je pitanje vremena kada će vam vratiti igru.

  • Ako je vaš partner nestrpljiv i želi sve istog trenutka, popričajte sa njim i uverite ga, da iako uživate u seksu sa njim, predigra vam pomaše da se opustite.

  • Nisu sve devojke iste, i ono što se sviđalo njegovoj bivšoj, ne znači da će i vama. Najgore što možete da uradite je da prećutite da vam se ne sviđa, i da glumite. Stavite mu do znanja šta volite, a šta ne i neka vas ne bude sramota. I naravno, ne brinite se ako se uvredi, muškarci vole misliti da sve što njihova ruka takne pretvara se u zlato.

Predigra može uneti puno velikih promena u seksualni život. Ne dopustite nikako da vam predigra postane rutina, uživajte u njoj i budite što maštovitiji, na obostrano zadovoljstvo.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka