Najbolje seks poze u velikoj trudnoći

15. Feb. 2012.   //   Autor:   //   Seks i veze, Sex, Trudnoća   //   1 comment

U trudnoći, hormoni prorade i želja za seksom je ogromna. Kao i stomak. Ali postoje poze koje vam mogu pomoći da prevaziđete taj problem.

Vođenje ljubavi u podmakloj trudnoći ponekad je dosta komplikovano . Potrebno je dosta strpljenja i vremena da bi se našao položaj koji je prijatan u svakom pogledu. Ali, kada znate koje su poze najbolje zaaktivan seks u trudnoći, onda sve ide mnogo lakše.

Gestation, Pregnancy, - Baby and Child seksŽena odozgo
Verovatno vam je ova poza bila poznata i pre nego što ste ostali u drugom stanju. Osim što vam stomak neće biti pritisnut, ova poza pruža prednost i u tome što ćete moći da regulišete dubinu penetracije a on će biti prezadovoljan lakim pristupom vašim velikim grudima.

Sa strane
Verovatno već znate da je najbolji dotok krvi u posteljicu kada ležite na levoj strani. Ali, da li znate da je ležanje na strani dobro i za seks u trudnoći? Partner vam na taj način može prići sa strane i nema bojazni o pritiskanju stomaka.

Dogi poza
Ova poza vam omogućava da nemate apsoputno nikakav pritisak o stomak. Da bi vam bilo udobnije, možete se osloniti na podlaktice, a ne na dlanove. Upozorite partnera da se ne zanese previše u dubini penetracije.

Stojeći
U ovoj pozi potrebno je da stojite okrenuta leđima partneru, podignete nogu na stolicu i omogućite mu pristup.

Ukoliko vam ne odgovara nijedan od ovih položaja, uvek možete da eksperimetnišete i nađete neki koji će vam doneti najbolji užitak.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka