ŽELITE SREĆNU VEZU? Ovo je 10 stvari koje rade uspešni ljubavni parovi, za razliku od vas dvoje

8. Apr. 2015.   //   Autor:   //   Ljubav, Seks i veze   //   No Comment

1. Odlaze u krevet u isto vreme

Sećate se početka veze kada niste mogli sačekati da se sklupčate jedno pored drugog i zaspite zagrljeni? Pa, nemojte to nikada zaboraviti! Zajednički odlazak u krevet podstiče prisnost i stvara rutinu koja je itekako dobra za vezu. A čini čuda za seksualni život.

0449007.48

2. Nađu zajedničke interese

On ne mora voleti sapunice ili reality show-ove kao vi, niti vi morate s njim gledati Ligu prvaka, ali želite li srećnu vezu, morate pronaći aktivnost u kojoj ćete oboje uživati. Bez obzira na to je li to trčanje, gledanje serije ili probavanje novih recepata za vikend, važno je da se radujete vremenu koje provodite zajedno i da postane navika.

0235007.48

3. Dodiruju se

Mali gestovi poput držanja za ruke ili stavljanja ruke preko ramena dok sedite pred TV-om vas zbližava. Svaki put kada se dodirnete, podsvesno se podsećate koliko međusobno značite jedno drugom.

0486007.48

4. Ne prigovaraju

U srećnim parovima, partneri ističu pozitivne stvari. Ako im nešto zaista smeta, smisleno će porazgovarati kao bi rešili problem. Prigovaranje, pasivna agresija i cinizam nikada nisu promenile bilo šta nabolje.

0142007.48

5. Ne beže od nežnosti

I nakon 20 godina veze, partneri u srećnoj vezi se poljube pre no što odu na posao. A ne zaborave ni reći ‘volim te’. I to ponove kada se konačno vide nakon napornog dana. Zajednička jutra i večeri su nešto čemu biste se trebali radovati. Ne samo da ćete nežnostima čuvati vezu, nego ćete i biti uspešniji na poslu i otporniji na stres.

0263007.48

6. Pokazuju strast

Na početku veze niste mogli držati ruke podalje od partnera i jasno ste pokazivali koliko vam je seksi. Bili ste strastveni, a ako ste se i razdvojili, jedva ste čekali da ponovo budete uz njegovo telo. Ali, početak veze je prošao, a u međuvremenu došli realni životni problemi. Ali to ne znači da trebate pustiti da strast utihne. Ostanite romantični, ostanite strastveni, ostanite intimni.

0228007.48

7. Izlaze zajedno

Sastanci nisu samo za tinejdžere niti samo za prve nedelje veze. I nakon 20 godina braka izlazite zajedno. Doterajte se, zavedite ga i dopustite da vas i on zavede. Tako partneru pokazujete da ga ne uzimate zdravo za gotovo. Nije važno hoćete li otiči na večeru u restoran, bioskop ili jednostavnu šetnju parkom. Nije važno ni hoćete li ga iznenaditi ili ćete jedno veče svake nedelje imati rezervisanu samo za vas. Važno je samo da ne razgovarate o računima, poslu, kreditu, deci…

0779007.48

8. Najbolji su prijatelji

Istinski uživaju u zajedničkom vremenu i bezrezervno veruju jedno drugom. Partner je neko kome mogu reći sve i to i znaju. Nakon lošeg dana, već i to što ćete videti partnera će vas usrećiti.

0332007.48

9. Razbijaju rutinu

Malo šta izjeda vezu kao dosada i predvidljivost. Prihvatite spontanost jer srećni parovi znaju da partnera s vremena na vreme treba prijatno iznenaditi.

0546007.48

10. Odlože mobilni telefon

Kada ste zajedno, partner zaslužuje vašu potpunu pažnju. Oni u sretnim parovima to znaju. Odmorite se od tehnologije. Facebook, Twitter i mailovi mogu sačekati do jutra.

0441007.48
Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka