Veštine zavođenja

18. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima, Sex   //   2 Comments

1. Gledajte porno filmove, ali ne samo zabave radi, već učite od glumica. Skidajte mačkaste pokrete i zavodljive poglede. Izazovnost je njihov posao, ako imate na umu da je pola svakog posla teorija a pola praksa, znaćete da učite od profesionalaca.

 

2. Razgovarajte sa najboljim prijateljicama o aktivnostima u krevetu i razmenjujte iskustva. Osim što su zabavni iz ovakvih razgovora se može svašta saznati. Neki parovi kroz igru i sasvim spontano otkriju načine za postizanje  neopisivih zadovoljstva.

 

3. Radite na samopouzdanju, siguran nastup i opuštenost u krevetu je 90% uspešnog seksa. Vežbajte izgovaranje neke od  seksi rečenica koje on voli da čuje tokom seksa, dok ste sami. Plešite ispred ogledala oskudno odeveni, ubedite prvo sebe da ste izazovna i poželjna osoba. Radite na delovima tela koje mislite da ne izgledaju dovoljno dobro, sakrite ih seksi krpicama dok radite predigru, a istaknite ono što je najbolje na vama. Zaboravte na male nedostatke na svom telu dok vodite ljubav i ne ustežite se, njemu sigurno ne smetaju ako je odabrao da baš vas ljubi i mazi, zašto bi vama smetali.

 

4.Vodite neobavezne razgovore sa partnerom posle vođenja ljubavi, ispitajte ga slatkim govorom šta mu je najviše prijalo, zapamtite i ponovite to isto sledećeg puta.

 

5.Imajte na umu da se muški mozak, kada je seks u pitanju, startuje vizuelnim putem. Dajte mu mogućnost da vidi ono što želi i što ga pokreće tokom seksa.

 

6.Čitajte literaturu koja vam može proširiti seksualne vidike, sve se uči, da nije tako Kama Sutra knjige ne bi ni postojale. Slobodno  se informišite!

 

7. Ne glumite orgazam, muškarci to primete i shvate potpuno pogrešno, neke žene jednostavno imaju problem da dođu do vrhunca kada nisu u plodnim danima, to ne znači da ne vole svog partnera ili da ih ne uzbuđuje. Jednostavno mu to recite i predložite da se koncentrišete na postizanje njegovog zadovoljstva. A možda vas obuzme baš u trenutku kad odustanete od njega!

 

8.Eksperimentišite, menjajte poze, mesta na kojima vodite ljubav, iznenadite ga idejom dok putujete ili se nalazite na nekom sasvim neobičnom mestu.

 

9. Iskoristite afrodizijake, tartufe, šlag, čokoladu, ostrige, celer, breskve, bananu, škampe, kavijar. Naučno je dokazano da sadrže jedinjenja koja bude seksualnu želju.

 

10. Napravite atmosferu u svojoj spavaćoj sobi, prigodno svetlo, muziku koja vas pokreće, mirišljave sveće, satensku posteljinu, dovoljno mesta za slobodne pokrete i najvažnije: intima i zaklonjenost od ostatka sveta. Magija koja vas okružuje obuzeće vas vrlo brzo.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka