Navike koje će “začiniti” vašu vezu

17. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment
Neke navike mogu loše delovati na vezu, ali ima i onih koje nisu baš tako loše. Neke navike mogu itekako začiniti vezu. Otkrijte koje!

Flert

Mnoge osobe već i sam flert smataraju neverom. Naravno, može biti nevera, ali govorimo o nedužnom flertu, koji je sam sebi svrhom i ne predstavlja zavođenje nikoga od prisutnih.

Flert će vam podići samouverenost jer će vas podsetiti da ste još uvek vredni požude, vredni nečije želje, i uneće u vaš život malenu,  toliko potrebnu iskricu. A nju možete odneti kući, u svoj krevet.

Ponekad je dobro ako vaš partner vidi da i s vama neko želi flertovati, a možda će ga nešto takvo i protresti. Prisetiće se onih pogleda iz vremena dok još niste bili ‘svoji’ i dok još niste bili svesni što se u onom drugom skriva.

Sebičnost

U svakom, ali baš u svakom odnosu su potrebni kompromisi, ali oni ne bi smeli uvek biti u odnosu 50-50 %. Naime, potpuno je besmisleno pogledati pola utakmice, pa da bi se nakon toga pogledao kraj nekog filma. A to vredi i za druga područja.
Neka jednom jedno od vas popusti 100 %, a drugi put drugo. I nikada partnera nemojte kriviti zbog neispunjenih želja, ispunjavajte ih sami! Malo sebičnosti će doneti dozu zadovoljstva sobom, svojim životom, pa i partnerom.

Svađa

Bacanje tanjira na partnera baš i nije najbolje rešenje, ali isto tako nije ni izbegavanje sukoba. Uopšte nije obavezno da uvek dođe do svađe, ali itekako je dobro paziti odakle uzrok za svađu  dolazi.

Često govorimo o istim stvarima, ali drugim rečima. Kao prvo, treba naći gde dolazi do nesuglasica i kako ih prevazići.

Kada se jednom složite u tome gde je problem, tada vam uopšte neće biti problem pronaći zajedničko rešenje. Ako vas preplave osećaji tada, baš kao i u dečijoj igri, dozvolite povratak na igralište i nemojte dozvoliti da stvari ostanu tamo gde su se zatekle. Raščistite ih hladne glave.

Još jedan razlog za svađu: Nakon svađe seks je uvek odličan!

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka