Monokini – hit leta

12. Jul. 2009.   //   Autor:   //   Kupaći kostimi, Moda, Sunčanje, Trendovi   //   No Comment

 

Kada je o bojama reč, paleta je uglavnom jednostavna i kreće se od bele,ljubičaste preko boje kože, pa do crne, no nećeš pogrešiti ni ako se odlučiš za model sa životinjskim printom ili na tufnice

Seksi monokini, koji više otkrivaju nego što pokrivaju žensko telo, apsolutni su hit ovog leta. Naravno, možeš izabrati i klasični bikini ili jednodelni kupaći kostim, ali je pritom važno da “miriše” na osamdesete- u trendu su grafički printovi, naramenice na jednom ramenu i mnoštvo modnih dodataka, bez kojih nikako ne bi smela na plažu.


Ali, da se vratimo na monokini. Ovog leta oni su baš “vrući”, pri čemu su njegov gornji i donji deo povezani mnoštvom trakica. Upravo su trakice tvoje spasonosno rešenje- njihovim pravilnim rasporedom možeš istovremeno naglasiti ono najbolje na svom telu i sakriti poneki nedostatak. Kada je o bojama reč, paleta je uglavnom jednostavna i kreće se od bele, preko boje kože, pa do crne, no nećeš pogrešiti ni ako se odlučiš za model sa životinjskim printom ili na tufnice.


Grčki fazon, odnosno haljine na jedno rame, seli se i na plažu i to uz pomoć kupaćih kostima sa jednom naramenicom. I ovi su modeli vrlo seksi i samo je važno da prilikom kupovine obratiš pažnju na dekolte, kao i položaj i širinu naramenice kako bi tvoji “atributi” zablistali u punom sjaju.


A kada si jednom izabrala model kupaćeg po svojoj meri i želji, vreme je za naredni šoping. Reč je o modnim dodacima, koji su ovog leta apsolutni must have, te na plažu ni slučajno ne bi trebalo da kreneš bez šešira, sunčanih naočara, jakne, torbe i sandala sa što višom štiklom.

 

Od svega navedenog verovatno ti najviše zabune unosi pominjanje jakni u kontekstu odlaska na plažu, ali trendovi za ovo leto nalažu upravo to. Bolero jaknice, sako, čak i kožna jakna ovosezonska su posebnost kada je o odlasku na plažu, s plaže i na jutarnju i večernju kafu uz more reč.

Izvor: ŽenskiCafe

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka