Dior Smokey Fall Look

12. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up, Trendovi   //   No Comment

Nova kolekcija šminke za jesen 2010. godine donosi zagasite nijanse i predstavlja nove proizvode.

 

1

Dior lansira novu kolekciju šminke za jesen 2010. godine koja nudi zagasite nijanse senki za oči, ističući u prvi plan smokey eyes. Dostupno je nekoliko novih varijanti senki za oči od kojih duo senka nudi dve nijanse sivih svetlucavih nijansi, dok dve palete od po 5 senki nude ružičasto sive varijante. Prva paleta sačinjena je od svetlucavih ružičasto sivih senki dok je druga, mat nešto svetlijih nijansi, bazirana na ružičasto-ljubičastim nijansama.

2

Zavodljive kombinacije paleta : Dior 2-Colour Logomania Collector’s Edition Eyeshadow – dve nijanse sive, Dior 5-Colour Eyeshadow (Misty Mauve #844) – sivo-ružičasta kombinacija svetlucavih i zavodljivih nijansi, Dior 5-Colour Designer Eyeshadow (Pink Design #808) – ružičasto-ljubičasta varijanta.

3

Pored divnih senki za oči dostupnih u novim paletama, Dior predstavlja i maskaru za oči DiorShow Black Out koja je kreirana sa Black Fix kompleksom (jedinstvenim blendom pigmenata) koji uspešno reprodukuju intenzitet boje i gustinu tuša. U samoj formuli nalazi se i arapska guma koja čini maskaru otpornijom i dugotrajnijom na trepavicama.

4

U novoj jesenjoj kolekciji šminke Dior nudi novu kolekciju ruževa za usne Dior Serum de Rouge, koji je više od ruža po svojim karakteristikama. Dior Serum de Rouge je novi tretman za usne koji sadrži 10 puta aktivnije sastojke namenjene negovanju usana nego bilo koji drugi ruž. Što se boja tiče, ruževi su dostupni u Pearly Pink Serum #470, Radiant Pink Serum #560, Pink Diva Serum #670, Ruby Serum #870 i Plum Serum #880.

5

Dior Smokey Fall Look 2010 takođe nudi ruževe za usne Dior Addict Lipcolor u dve boje: Spectacular Mauve #694 i Technicolor Red #873, kao i lakove za nokte Dior Vernis Cherry Blossom #386 i Black Sequins #905.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka