6 seksi poklona za njegov rođendan

12. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex, Zanimljivosti   //   No Comment

 

Bolje od kravate, majice i sata.

Svi poznajemo paniku koja nas uhvati pred partnerov rođendan, kao i svake godine smo bez ideja šta mu pokloniti. Devojke, pripremili smo za vas 6 seksi ideja za rođendanski poklon!

 

1. Erotska igrica


Na tržištu ćete naći celu hrpu igrica u verzijama za odrasle. Ne opterećujte se jesu li to karte, kocke ili neka druga igrica partner će se pre svega veseliti igranju sa vama. Pripremite prijatnu atmosferu sa svećama, seksi zalogajima i vinom – neka igre počnu! Ne zaboravite na čokoladni tatoo, kojeg možete naneti na sebe, a on ga može odstraniti jezikom!

2. Vruća avantura

 

Iznajmite sobu u hotelu. Ujutru mu pošaljite SMS pozivnicu sa podacima o hotelu i brojem sobe i tačnim vremenom kada da dođe po vas. Dočekajte ga seksi obučeni (možda u seksi kostimu?) pa ga zavedite. Tako ćete mu dati osećaj da čini nešto zločesto i drugačije – nikako ne dozvolite, da vam postane dosadno.

 

3. Kuponi za seksi usluge


Napravite blokčić sa kuponima. 1x golo kuvanje; 1x seks na otvorenom; 1x erotična masaža; 1x oralno zadovoljavanje u autu… Pustite mašti na volju, i zamislite šta bi ga najviše moglo uzbuditi. Na kupone napišite “ROK UPOTREBE: kad god”.

4. Velika boca masažnog gela


Neka bude na vodenoj bazi, i sami znate kako se te erotske masaže na kraju završe…

5. Vrpce i lisice


Klasična pomagala, sa kojima možete odglumiti bilo koji prizor iz njegovog najdražeg porno filma.

6. Poseta kupalištu i sauni

Odvedite ga u saunu tada kada niko ne gleda, uzbudite ga sa pogledima i diskretnim dodirima. Budite smeli ali pazite da vas ne vide. Šapnite mu šta ćete sa njim uraditii, kada dođete kući… Taj poklon sigurno neće zaboraviti.


P.S. Gornjih 6 seksi ideja za poklon prilagodite vašim željama i ne zaboravite kako možete izvesti kombinaciju nekoliko njih. U svakom slučaju ćete partneru pomutiti razum – što biste teško postigle sa kravatom, majicom ili satom.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka