Make up trendovi za leto

26. Jun. 2010.   //   Autor:   //   Kozmetika, Make-up, Moda, Trendovi   //   No Comment

Neonske boje su out, a prirodne nijanse in!

resize.aspxTeška crna olovka za oči i smokey eyes ne dolaze u obzir. Ako ovo leto želite izgledati primamljivije no ikad, iskoristite make-up kako biste postigli topao i osunčan izgled tena. Predstavljamo vam nekoliko ideja koje će vam pomoći u kreiranju trendi letnjeg stila.

 

Prirodni make-up

Sveže i blistavo lice – to je sve što vam treba ovog leta. Koža zdravog izgleda je uvek u modi, stoga ni ovo leto nije zaobišla. Kako biste postigli besprekoran izgled kože, ne zaboravite je svakodnevno čistiti i štiti od štetnog delovanja sunca. Ovog leta su u modi prirodni i lagani, gotovo nevidljivi puderi koji koži daju zdravi sjaj. Tu je dakako i nezaobilazan shimmer (proizvod s dodatkom svetlucavih čestica). Nanesite ga na obraze i osunčanu kožu kako biste postigli onaj poseban glamurozan efekt. Ove sezone su u trendu i obrazi roze boje, koji dolaze do posebnog izražaja na prirodnoj i svežoj boji kože.

 

Duge trepavice

makeup_trendovi_inBilo da koristite lažne trepavice ili maskaru koja produžuje vaše prirodne – tamne, duge, raskošne trepavice su veliki trend ovog leta. Ipak, važno je ne preterati s dramatičnim izgledom. Ako ipak niste fan umetnih trepavica, nanesite nekoliko slojeva kvalitetne maskare koja će produžiti vaše prirodne dlačice.
Za senke izaberite svetlije boje poput koralne, bledo ružičaste, zlatne ili bež s dodatkom svetlucavih čestica. Kako biste kreirali laganiju smokey eye verziju, uz sam ugao trepavica nanesite tuš smeđe ili ljubičaste boje.

 

Pink usne

Od koralne nijanse do svetlo pink, ružičaste usne su opet u modi! Kako biste sprečili "curenje" ruža preko prirodne linije usana, upotrebite bež olovku za iscrtavanje i nanesite je duž prirodnih linija usana.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka